NEVEROVATNO ČIME SE SVE SLUŽE PREVARANTI! "Vidovita Marijela" prevarila ženu i uzela joj 1.000 evra-"Rekli su mi da mi je sin proklet i da će skinuti crnu magiju"

Autor:

Hronika

18.08.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnim aktom, tužilaštvo je predložilo da sud osumnjičenom izrekne uslovnu kaznu.

NEVEROVATNO ČIME SE SVE SLUŽE PREVARANTI! "Vidovita Marijela" prevarila ženu i uzela joj 1.000 evra-"Rekli su mi da mi je sin proklet i da će skinuti crnu magiju"

Foto: Instagram, Shutterstock

U današnje vreme postoje raznorazni prevaranti, a sve više ih je na društvenim mrežama. Iako smo navikli na prevare poput lažnih stranice koje prodaju robu, ovaj put, u pitanju je Fejsbuk profil koji "prodaje" rituale. 

- Napustila vas je voljena osoba? Nesrećni ste i ne možete da pronađete ljubav? Možda mislite da vas partner vara? Pozovite me i ispričajte mi problem i recite šta očekujete od ljubavi, a ja ću vam pomoću mojih moćnih ljubavnih rituala ispuniti najveće želje... - piše u oglasu na Fejsbuku iza koga se kriju kradljivci.

Pre samo tri dana, protiv jedne od osoba koje se kriju iza profila "Vidovita Marijela" podignuta je optužnica. 

Naime, D. N. (25) se sumnjiči da je u novembru 2020. godine od žene iz Smedereva uzeo zlato i novac u vrednosti od čak 120.000 dinara obećavajući joj da će skinuti crnu magiju koju je, kako joj je tvrdio, bačena na njenog sina.

Do prevare je došlo kada je, kako se sumnja, majka ostvarila kontakt sa osumnjičenim preko oglasa na Fejsbuku, koji se nalazio upravo na profilu "Vidovite Marijele" u kojoj se navodilo da preko rituala pomažu ljudima koji imaju problema.

Nesrećna žena, požalila se da joj se sin u poslednje vreme čudno ponaša, te da je utučen i depresivan, a potom i zamolila za pomoć.

Nakon toga, dobila je odgovor da joj je sin proklet.

- Nakon što je zatražila pomoć rečeno joj je da je crna magija bačena na njega, kao i da je zbog toga utučen. Osoba koja se skrivala pod nazivom "Vidovita Marijela" rekao je da može da skine magiju uz pomoć raznih rituala, ali da prvo oštećena pošalje njegovu sliku, zlato i 600 evra - navodi izvor "Blica".

Shvativši da mu žena u potpunosti veruje, on se tu nije zaustavio, već je brže bolje od žene tražio još novca.

- On je rekao da to nije dovoljno novca i da treba da se uradi još nekoliko ritala kako bi se skinula crna magija koja je bačena na njenog sina. Tražili su joj da pošalje novac i zlatni lanac koji će oni osveštati u manastiru - navodi izvor.

Kada je shvatila da je prevarena, oštećena se nekoliko puta javila stranici sa pitanjem kada će biti poslat lanac, ali i šta se dešava sa njihovim dogovorom. Nakon toga, usledilo je bezbroj neprijatnih i uznemirujućih odgovora.

- Pričali su joj da ih ne maltretira, kako oni pomažu njenom sinu i da im je za to potrebno vreme - rekao je sagovornik.

Tužilaštvo savetovalo uslovnu kaznu

Optužnim aktom, tužilaštvo je predložilo da sud osumnjičenom izrekne uslovnu kaznu, kao i da ga osudi na novčanu kaznu i obaveže na vraćanje imovinske koristi pribavljene učinjenim krivičnim delom u iznosu od 120.000 dinara.

Krivično delo prevare čini svako ko u nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist dovede nekoga lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica u zabludu ili ga održava u zabludi i time ga navede da ovaj na štetu svoje ili tuđe imovine nešto učini ili ne učini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading