SKANDAL ZA SKANDALOM! Čuveni glumac iz "Veselih sedamdesetih" osuđen za SILOVANJE, Mila Kunis i Ešton Kučer ga SRAMNO PODRŽALI!

Autor:

Zabava

10.09.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda "Veselih sedamdesetih" proglašena krivim za silovanje dve žene, usledila podrška njegovih kolega iz serije!

SKANDAL ZA SKANDALOM! Čuveni glumac iz "Veselih sedamdesetih" osuđen za SILOVANJE, Mila Kunis i Ešton Kučer ga SRAMNO PODRŽALI!

Foto: Tanjug/AP, Youtube

Glumac Deni Masterson proglašen je krivim za silovanje dve žene pre više od dve decenije. Nekadašnja zvezda serije "Vesele sedamdesete" je osuđen u četvrtak na zatvorsku kaznu od 30 godina do doživotne robije, prenosi "NBC News". Masterson (47) je osuđen četiri meseca nakon što je optužen za tri silovanja na ponovnom suđenju u Los Anđelesu.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Deni Masterson

On je negirao sve optužbe, a bio je optužen za silovanje tri žene, koje su pripadnice Sajentološke crkve, čiji ne on član. Sudija na ovom slučaju je više puta ponovio da „sajentologija nije optužena“, ali je omogućila svedocima da kažu da su ih crkveni zvaničnici pritiskali da ne govore policiji o optužbama za silovanje.

Supružnici Mila Kunis i Ešton Kučer, koji su sa Denijem glumili u gorepomenutoj seriji, uputili su pismo podrške svom kolegi uoči izricanja presude.

Kako prenosi Si-En-En, u pismima koje su prvi objavili novinar Toni Ortega i sudski izveštač iz Los Anđelesa Megan Kanif, par je garantovao da njihov kolega Deni Masterson nema karakternu crtu koja ukazuje da bi on mogao da učini delo silovanja za koje je optužen. U pismu su zamolili sudiju Šarlen Olmeda za popustljivost.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ešton Kučer i Mila Kunis

- Svestan sam da je Deni Masterson osuđen po dve tačke silovanja i da žrtve imaju jaku želju za pravdom. Nadam se da će moje pismo podrške koje govori o njegovom karakteru biti uzeto u obzir prilikom izricanja presude. Smatram da on ne može biti štetan po društvo - napisano je u pismu. 

Pored glumačkog para još 50 ljudi je poslalo pisma podrške glumcu Deniju Mastersonu.

- Svim srcem garantujem za izuzetan karakter Denija Mastersona i ogroman pozitivan uticaj koji je imao na mene i ljude oko sebe. Njegova posvećenost životu bez droge i istinska briga koju pruža drugima čine ga izuzetnim uzorom i prijateljem - napisao je poznati par.

- Od samog početka mogla sam da osetim njegovu urođenu dobrotu i iskrenu prirodu. Njegova brižna priroda i sposobnost da ponudi smernice bili su od ključnog značaja za moj lični i profesionalni rast - napisala je Mila Kunis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading