BRENA STIPSA: Cenkala se s posadom na jahti! Folk zvezda se bahatila u Crnogorskom primorju

Autor:

Zabava

11.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica u luksuznom rizortu tražila da joj se spusti cena za parkiranje plovila, a čoveku koji je upravljao brodom i porodici Živojinović mesec dana bio na usluzi 24 sata od 5.000 evra, kolika mu je plata, zakinula 500, tvrde meštani Herceg Novog.

BRENA STIPSA: Cenkala se s posadom na jahti! Folk zvezda se bahatila u Crnogorskom primorju

Foto: ST/V.Lukić

Poznato je da pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović dobar deo leta provode na svojoj jahti od šest miliona evra, ali je manje poznato da se slavni par, koji je i ove godine uživao u luksuzu na Crnogorskom primorju, cenka za svaki evro.

Foto: ST/D. KADIĆ

Lepa Brena se baškari na jahti, a gleda da ušteka gde god stigne

Naime, kako meštani Herceg Novog tvrde, folk zvezda je tražila da joj se spusti cena za parkiranje jahte u pristaništu najluksuznijeg rizorta, a čoveka kog su Živojinovići unajmili da im vozi i održava jahtu za dogovorenu platu od 5.000 evra zakinuli su za 500 evra.

- Čuli smo da je Brena stipsa, čitali smo i u novinama kako kupuje garderobu kod Kineza, s kojima se cenka da joj spuste ionako već nisku cenu, ali nismo verovali da to može da radi i na ovakvim mestima, koja pršte od luksuza. Ona se maltene za svaki cent štekala pred posadom, kao i za mesto gde se jahte parkiraju, bukvalno za sve! Neverovatno je da se baškariš na najluksuznijem mestu, a gledaš da uštediš na ljudima koji od toga žive. Van pameti nam je da neko ko ima jahtu, za koju je dao milione, gleda u nekoliko hiljada ili stotina evra, koji se plaćaju za parkiranje, ili da gledaju da ućare na osoblju - otkrivaju Novljani koji su, kako kažu, svojim očima gledali i ušima čuli da pevačica traži da joj se spusti cena i to samo zato jer je ona poznata i zbog toga, navodno, zaslužuje specijalni tretman:
- Vrhunac bahatosti bio je kada je radnicima u marini izgovorila: "Znate li vi ko sam ja?" Očekivala je valjda da svi padnu u trans zbog toga što je ona Brena i da treba svima da bude čast što je uslužuju, da ne očekuju platu za to. Umesto da, baš zbog toga ko su i koliko novca imaju, dodatno časte ljude, kao što to rade drugi bogataši koji drže do sebe. Ona je bukvalno cepidlačila i gledala u evro za bilo koju uslugu. Čovek koji im je vozio jahtu i dogovorio se sa Živojinovićima da im bude na raspolaganju 24 sata i vodi računa i o parkiranju i svim ostalim stvarima o kojima oni pojma nemaju kada je jedno takvo plovilo u pitanju, trebalo je za svoje usluge da bude plaćen 5.000 evra na mesečnom nivou. Međutim, kad je došao momenat za isplatu, Brena je i njemu oborila cenu za 500 evra. On je ostao u šoku jer mu se to nikada u životu nije dogodilo.

Foto: ST/V.Lukić

Brena i Boba Živojinović glume nivo, a cenkaju se na svakom koraku


Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt s Lepom Brenom, ali je ona ostala nedostupna za komentar.


Đokoviće svi hvale

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković je pravi laf i na terenu i u privatnom životu

Dok Brenu i Bobu ceo Herceg Novi ogovara zbog bahatosti i štekanja para, s druge strane, nema čoveka koji nije oduševljen Novakom Đokovićem, koji je proteklog leta takođe tu boravio s porodicom.
- Nole je toliko opušten i normalan. Prolazio je tuda sa suprugom i decom i svi su se tako lepo ophodili prema prolaznicima. Pozdravljali su se sa svima, a teniser je i široke ruke, voli da časti. Kad plaća i neku najmanju sitnicu, on ostavi bakšiš više nego što to košta, dok su Brena i Boba glumili neki nivo, kao da su iznad svih i da treba ljudi da im se klanjaju - pričaju meštani.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vanja

11.09.2023 23:02

Pilićari...

Penzioner

12.09.2023 08:33

Dzaba Breni i Bobi tolike pare, kad su "mali" u dusi !!! Lopurde (kradu struju, zidaju na divlje....) i umisljene zvezde !!!!