MINIMALAC SA TEŠKOG GOSTOVANJA DOVOLJAN ZA TRI BODA: Sve u Titelu raduje povratak na teren Nemanje Jovanova!

Autor:

Sport

11.09.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi sastav Petra Puače se odlično pokazao, ali gosti ipak nose ceo plen kući.

MINIMALAC SA TEŠKOG GOSTOVANJA DOVOLJAN ZA TRI BODA: Sve u Titelu raduje povratak na teren Nemanje Jovanova!

Foto: FK Titel

Proteklog vikena na programu su bili mečevi petog kola Druge novosadske lige, jedan od duela igran je na stadionu u Futogu gde je ekipa Petar Puača ugostila sastav Titela. Domaći sastav je u ovaj meč ušao sa sedam osvojenih bodova, dok su gosti osvojili tri više.

Od prvog minuta viđena je jako zanimljiva i uzbudljiva utakmica, uglavnom je lopta bila na sredini terena. Domaći sastav jako mlad, ali spreman, odlično se suprotstavio iskusnim gostima iz Titela, u čijem je posedu lopta provodila više vremena.

Malobrojne prilike pred golom gostiju nisu uspeli mladi fudbaleri domaćina da iskoriste na pravi način, dok su gosti takođe imali svoje šanse za postizanje pogotka, u nešto većem broju, ali posle 45 minuta igre promene rezultata nije bilo. 

U nastavku meča gotovo identična slika na terenu, odbrana gostiju je odlično funkcionisala, svi naleti domaćina su odbijeni, ali isto tako i napadi Titela nisu našli put lopti do mreže. 

Na isteku sat vremena igre napadač Nemanja Jovanov, u redovima Titela ušao je na teren, ovo je njegov povratak u tim posle povrede koja ga je odvojila bez malo mesec dana od takmičarskih mečeva. Imao je Jovanov ubrzo priliku za dovede svoj tim u vođstvo, ali je okvir gola stao lopti na put.

Pred sam kraj meča, u 87. minutu dosuđen je kazneni udarac pred golom domaćina. Jovan Petrović uputio je oštar centaršut u kazneni prostor rivala, na pravom mestu našao se Miroslav Cetenji (nad kojim je i napravljen prekršaj za slobodni udarac), koji je rutinski smestio loptu u mrežu, za ispostaviće se konačnih 1:0 za Titel.

Petar Puača - Titel 0:1 (0:0)

Petar Puača: Dragičević, Nikolić, Veličković, Zećiri, Radišić, Savić, Radonja, Sučević (od 59' Pagač), Pejović (od 10' Hadija), Sarajlija, Janković (od 66' Kolarski)

Titel: Major, Đaković, Nedeljković (od 67' Smederevac), Fodor, Stojanović, Jovanović (od 54' N. Jovanov), S. Jovanov, F. Cetenji, petrović, Popović, M. Cetenji (od 92' Taneski)

Ovim trijumfmom Titel se održao na drugoj poziciji, i trenutno ima samo dva boda zaostatka za liderom koji ima maksimalan učinak, dok je sastav Petra Puače na deobi osmog mesta.

U sledećem kolu u Titel dolazi Dinamo iz Budisave, dok ekipa Petra Puače gostuje lideru na tabeli, timu Borca iz Novog Sada.

BONUS VIDEO: 

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading