U MEROŠINI SVE PO STAROM: Jovanović rešeta mreže rivala, Falkao dobija ovacije publike!

Autor:

Sport

11.09.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći vezani trijumf Rada u novoj sezoni.

U MEROŠINI SVE PO STAROM: Jovanović rešeta mreže rivala, Falkao dobija ovacije publike!

Foto: FK Rad Merošina

U okviru četvrtog kola Nišavske okružne lige ekipa Rada iz Merošine ugostila je sastav Arbanasce, domaćin susreta je u prva tri kola osvojio šest bodova, dok su gosti i dalje bez bodova.

Sastav Rada je u ovaj meč ušao sa dva vezana trijumfa, dok su gosti u tri vezana poraza, što je u velikoj meri uticalo za samu pripremu i ulazak u utakmicu.

Domaći sastav je od prvog minuta znao šta želi, bodovi na stadionu "Rovče" u Merošina u većini slučajeva ostaju domaćinu, pa je takav scenario bio i ovoga puta.

Odoloveli su gosti prvih pola sata meča, a onda se "javio" provereni golgeter i prva udarna igla Rada, Uroš Jovanović pogotkom u 33. minutu donosi prednosti domaćinu. 

Nova promena rezultata viđena je pred sam odlazak na odmor kada je Marko Vučković duplirao prednost domaćina, isti igrač je od starta nastavka, posle samo dva minuta postavio rezultat na 3:0 u korist Rada.

Delimično su se vratili gosti u meč 54. minutu kada je Vladimir Jovanović postigao prvi gol za Arbanasce, ali su domaći ubrzo vratili tri gola prednosti na svoju stranu. Jovanović je u 66. minutu pogodio za 4:1.

Konačan rezultat meča postavio je Marko Miladinović u 85. minutu, 5:1.

Rad 1974 (Merošina) - Arbanasce 5:1 (2:0)

Rad 1974: Đ. Mitić, Nikolić, Milosavljević, Todorović, D. Dinić, V. Dinić, Antić (od 55' D. Mitić), Miladinović, Vučković (od 76' Punoševac), Jovanović, Ibrić

Arbanasce: Stojanović, Mladenović, Stefanović, Kitanović, Miladinović, M. Đorđević, Stojiljković, Stevanović, S. Đorđević, Jovanović, Ilić  

U sledećem kolu ekipa Rada gostuje Poletu (Radevac), dok sastav Arbanasca dočekuje Toplicu iz Šarlinca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading