SIGURAN START TUREKOVCA: Slobodan udarac Milenkovića dovoljan za minimalni trijumf!

Autor:

Sport

11.09.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično se pokazao novoformirani tim Navalina.

SIGURAN START TUREKOVCA: Slobodan udarac Milenkovića dovoljan za minimalni trijumf!

Foto: FK Turekovac

U okviru prvog kola Gradske lige Leskovac ekipa Turekovca ugostila je ekipu Navalina, koja se posle godinu dana pauze ponovo organizovala.

Sklopili su gosti jako respektabilan tim nakon reorganizacije kluba, ali su domaći u ovu sezonu ušli sa visokim ambicijama, a to je plasman u sam vrh tabele i borba za viši rang.

Tokom prvog poluvremena uglavnom je lopta bila u posedu Turekovca, odlična postavka domaćih fudbalera nije dozvoljavala rivalu ozbiljnije prilike pred golom.

Pokušavali su domaći u par navrata tokom prvih 45 minuta, ali lopta nije htela u gol, te je mreža golmana Zdravkovića ostala netaknuta do odlaska na odmor.

Od starta nastavka domaći su krenuli još jače ka golu rivala, posle četiri minuta igre viđena je i prva promena rezultata. Dušan Milenković je iskosa sa nekih 20-tak metara odlično poslao loptu iz slobodnog udarca, koja je završila u levom uglu golmana Zdravkovića, 1:0 za Turekovac.

 

 

Pokušali su gosti od tog trenutka da stignu do neke ozbiljnije prilike za izjednačenje, ali su svi prilazi ka golmanu Stojanoviću bili zatvoreni.

Fudbaleri Turekovca su do poslednjeg sudijskog zvižduka mogli i do ubedljivije prednosti, ali je susret ipak završen minimalnom prednošću domaćina.

Turekovac - Navalin 1:0 (0:0)

Turekovac: Stojanović, Pavlović, M. Krstić, Stanojević, Milenković, Jovanović, Stojilković, T. Bakterović, F. Bakterović, Nikolić, J. Krstić

Navalin: Zdravković, Stefanović, Dimitrijević, Filipović, Micić, Asanović, Stojiljković, Redžepović, Dimitrijević, Kostić, Eminović

U sledećem kolu ekipa Navalina je po rasporedu slobodna, dok sastav Turekovca gostuje u Gornjem Sinkovcu istoimenom timu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading