ISTORIJA JE ISPISANA: Premijera prvoligaškog karavana u Odžacima uspešna za domaćina!

Autor:

Sport

10.09.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlija u ligi trenutno drži drugu poziciju na tabeli.

ISTORIJA JE ISPISANA: Premijera prvoligaškog karavana u Odžacima uspešna za domaćina!

Foto: FK Tekstilac Odžaci

U okviru šestog kola Prve lige Srbije ekipa Tekstilca iz Odžaka ugostila je sastav GFK Dubočice iz Leskovca, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa devet osvojenih bodova, dok su gosti upisali dva manje.

Pred oko 500 gledalaca odigran je prvi istorijski meč na Gradskom stadionu u Odžacima u okviru prvoligaškog karavana. 

Otvorena igra na obe strane rezultirala je sa par prilika, ali se za prvu promenu rezultata čekalo do 33. minuta kada su poveli domaći. Mrežu mladog golmana Stankovića zatresao je Irfan Zulfić za vođstvo Tekstilca.

Na desetominutni odmor ekipe su otišle sa minimalnom prednošću domaćeg sastava. Za vreme pauze izvršena je jedna promena, Stevanović je ušao, dok je Stojev napustio teren u redovima Dubočice.

Republika

Foto: FK Tekstilac Odžaci

Stadion u Odžacima

U nastavku meča viđena je borba po celom terenu, igrači oba tima su pokušavali da dođu do gola, ali nove promene rezultata nije bilo. 

Glavni sudija na meču, Predrag Janjuš je sedam puta "vadio" žuti karton iz džepa, dva puta kako bi upisao domaćeg, odnosno pet puta za gostujućeg igrača.

Tekstilac (Odžaci) - GFK Dubočica (Leskovac) 1:0 (1:0)

Tekstilac: Brać, Luković, Marjanović, Stanković (od 65' Avram), Stojanović (od 74' Zekić), Ukachukwu (od 81' Zličić), Popović, Đurić, Sredojević, Zulfić (od 74' Vasić), Davidović (od 74' Jovanović)

GFK Dubočica: Stanković, Đorđević, Savić (od 66' Tasić), Đokić, Tolić (od 66' Nedeljković), Stojev (od 46' Stevanović), Milić (od 77' Stojanović), Jovančić, Paunović, Belić (od 85' Milinković), Momčilović

U sledećem kolu u Leskovac dolazi Kolubara, dok sastav Tekstilca gostuje ekipi RFK Novog Sada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading