DRUGI TRIJUMF U NIZU: Odlična partija na domaćem terenu krunisana je petardom u mreži rivala!

Autor:

Sport

10.09.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav B 2000 pružio još jednu odličnu partiju.

DRUGI TRIJUMF U NIZU: Odlična partija na domaćem terenu krunisana je petardom u mreži rivala!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

U okviru drugog kola Šumadijske lige Sever ekipa B 2000 iz Aranđelovca ugostila je sastav Kalipolje (Žabare), domaćin susreta je u prvom kolu upisao trijumf, dok su gosti trenutno sa samo jednom osvojenom bodu.

Krenuli su domaći ofanzivno od prvog minuta, prisutnost igrača za ovaj meč je bila velika, što posebno raduje trenera Zorana Stepanovića.

U 11. minutu Danijel Vlajković je doveo ekipu iz Aranđelovca u vođstvo od 1:0. Nastavljena je ofanzivna i napadačka igra ka golu gostiju, i na isteku pola sata meča došlo je do nove promene rezultata. Stefan Popović je savladao golmana Markovića za 2:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena. 

Republika

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Novi trijumf

Posle samo tri minuta igre u nastavku domaći preko Mladena Arsića uvećavaju svoju prednost na 3:0, i tada je u velikoj meri rešeno pitanje pobednika. 

Do kraja meča još dva puta je lopta završila u mreži gostujućeg tima, Aleksa Prokić je "sa kreča" u 80. minutu povisio na 4:0, isti igrač je pet minuta kasnije postavio konačnih 5:0 u korist ekipe B 2000.

B2000 - Kalipolje (Žabare) 5:0 (2:0)

B2000: Radisavljević (od 85' Perišić), Teofanović, Blagojević, Simonović (od 82' Subotić), Arsić, Milićević (od 77' Radojkić), Vlajković, Subotić (od 77' V. Popović), Prokić, S. Popović, Točilovac (od 46' Marković) 

Kalipolje: Marković, Rakić, I. Brkić (od 72' Sremčević), Petrović, Damnjanović, Živanić, Marković, N. Brkić, Miloj. Blagojević, Milo. Blagojević, Obradović 

U sledećem kolu ekipa B2000 gostuje sastavu Gornje Trnave, dok Kalipolje dočekuje Tulež.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading