TAKTIČKI BESPREKORNA UTAKMICA: Igrači Kaluđerice su odigrali perfektan meč, upisan je novi trijumf!

Autor:

Sport

10.09.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored inicijative Hajduka, bodovi putuju sa gostima.

TAKTIČKI BESPREKORNA UTAKMICA: Igrači Kaluđerice su odigrali perfektan meč, upisan je novi trijumf!

Foto: FK Kaluđerica

U okviru petog kola Beogradske zone ekipa Hajduka sa Liona ugostila je sastav Kaluđerice, domaćin susreta je od starta sezone i dalje bez bodova, dok gosti imaju zabeležn jedan trijumf.

Utakmica koja je imala veliki značaj za oba tima, od prvog minuta posed je bio na strani domaćina dok su fudbaleri Kaluđerice tražili svoju priliku iz kontranapada.

U 28. minutu lopta kroz sredinu odbrane Hajduka stiže do Marka Grujovića koji je smešta u mrežu golmana Kovačevića, 1:0 za goste.

Ubrzo su uzvratili domaći na drugoj strani, ali je šut Slavka Marića mladi golman Medić izbacio u korner. Do poluvremena nije bilo promene rezultata, iako je bilo prilika na obe strane za nove pogotke.

Drugo poluvreme kreće gotovo identično kao i prvo, inicijativa i pritisak domaćina, dok su gosti strpljivo čekali svoju priliku.

U 65. minutu, debitant u redovima Kaluđerice koji je stigao iz Šumadije (Jagnjilo), postigao je gol za 2:0, hladan tuš za domaćina.

Do kraja meča domaćini su konstantno pokušavali da postignu gol, pretili su preko centaršuteva, lopta je bila u njihovom posedu, ali do promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo.

Hajduk (Lion) - Kaluđerica 0:2 (0:1)

Hajduk: Kovačević, Gavrilović, Milošević, Marić, Rebić, Šetka, Davidović (od 55' Gajić), Jovanović (od 46' Džiknić), Bošković (od 46' Janković), Stojaković, Ruljić

Kaluđerica: Medić, Savić, Maksimović, Tmušić, Đukić (od 69' Filipović), Stanković, Ikić (od 46' Čupić), Hajdukveljković, Petošević (od 90' Đerić), Grujović, Petković

U sledećem kolu Kaluđerica dočekuje sastav Budućnosti iz Dudovice, dok ekipa Hajduka gostuje BSK-u 1926 iz Baćevca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading