DA LI JE VREME ZA CRNO-BELI DRES?! Partizanov "klinac" golom u 81. minutu doneo trijumf svom timu!

Autor:

Sport

09.09.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimalna pobeda dovoljna za sam vrh tabele.

DA LI JE VREME ZA CRNO-BELI DRES?! Partizanov "klinac" golom u 81. minutu doneo trijumf svom timu!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

U okviru petog kola Srpske lige Beograd ekipa Teleoptika ugostila je sastav Torlaka iz Kumodraža.

Tim iz Zemuna se trenutno sa deset osvojenih bodova nalazi na deobi druge pozicije na tabeli, dok sastav Torlaka trenutno "sedi" na pet bodova.

Prvo poluvreme proteklo je u boljoj i konkretnijoj igri domaćeg sastava, gosti su uglavnom čekali svoju šansu iz malobrojnih prilika koje su imali. 

Da je domaćin bio nešto dominantniji tokom prvih 45 minuta pokazuje i broj javnih opomena, gosti su tri puta "požuteli" zbog bezobzirnih startova. Promene rezultata tokom prvog dela meča nije bilo, za vreme odmora u redovima Torlaka izvršene su tri izmene.

U nastavku meča viđena je gotovo identična slika na terenu, odlučujući momenat utakmice odigrao se u 81. minutu. Nikola Stanković, momak koji je na pozajmici iz Partizana je u gore pomenutom trenutku zatresao mrežu golmana Šefika, za ispostaviće se konačnih 1:0 za ekipu Teleoptika.

Teleoptik - Torlak 1:0 (0:0)

Teleoptik: Mihajlović, Đorđević, Radojević, Borović, Ćalić (od 77' Čermelj), Lekić, Petrović (od 77' Delibašić), Đurić (od 60' Isailović), Cvetojević, Bogosavljević (od 69' Knežević), Stanković

Torlak: Šefik, Jovanović, Milovanović (od 46' Zečević), gajić, Pražić, Čvorić (od 46' Jovančić), Janković, F. Stojanović (od 60' Vukotić), Maksimović (od 46' A. Stojanović), Bajić, Marković

Ovim trijumfom ekipa Teleoptika nastavila je trku sa Zemunom za prvo mesto na tabeli, dok je sastav Torlaka ostao na pet osvojenih bodova.

U sledećem kolu tim Torlaka dočekuje GSP Polet Dorćol, dok Teleoptik gostuje sastavu Budućnosti iz Dobanovaca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading