REZULTATSKA KLACKALICA PRIPALA DOMAĆINU: Klupa Brodarca donela je tri boda protiv bivšeg superligaša!

Autor:

Sport

08.09.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Rada je i pored ranog vođstva ostala bez bodova.

REZULTATSKA KLACKALICA PRIPALA DOMAĆINU: Klupa Brodarca donela je tri boda protiv bivšeg superligaša!

Foto: FK Brodarac

U okviru petog kola Srpske lige Beograd ekipa Brodarca ugostila je sastav Rada, domaćin je od starta sezone i dalje bez bodova, dok je gostujući bodovni saldo na koti tri.

Prošlogodišnji osvajač pete pozicije na tabeli i današnji domaćin je jako loše ušao u novu sezonu, nakon četiri kola jedini su tim koji i dalje bez bodova, pa je za njih ovaj duel imao veliki ulog.

Poveli su gosti "iz svlačionice", igrao se četvrti minut kada je Pavle Popesković pogodio za prednost Rada od 1:0. Domaćin je do kraja poluvremena uspeo u potpunosti da preokrene rezultat, dva puta je mrežu golmana Martinovića tresao Nikola Nović, pa se na odmor otišlo rezultatom 2:1 u korist Brodarca.

 

 

U nastavak meča bolje ulaze gosti, i opet brzo dolaze do pogotka. U 52. minutu mladi Nemanja Nenadović je pogodio za izjednačenje, 2:2. Pet minuta kasnije domaći pre rezerviste Aleksandar Zečevića vraćaju prednost na svoju stranu, 3:2.

Od tog trenutka smenjivali su se napadi na obe strane, ali je jedini pogodak do poslednjeg sudijskog zvižduka viđen "sa kreča". Igrao se 92. minut kada je Petar Sretenović iz penala postavio konačan rezultat susreta na 4:2 u korist Brodarca.

Brodarac - Rad 4:2 (2:1)

Brodarac: Ganić, Lekić, Manov, Milošević, Vranješ (od 56' Zečević), Dacić (od 56' Knežević), Vučetić, Nović (od 87' Bojović), Bašanović, V. Ilić (od 66' Sretenović), L. Ilić

Rad: Martinović, S. Rupar (od 70' Samardžija), A. Rupar, Živanović, Ivić (od 46' Radošević), Bezarević, Nenadović, Repac, Popesković (od 80' Nikolić), Panev (od 59' Trkulja), Nenadović (od 56' Bojović) 

U sledećem kolu Rad igra opet na gostovanju, ovoga puta u Surčinu sastavu Jedinstva, dok Brodarac gostuje Zvezdari.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading