DERBI ZAČELJA NA LIONU: Hajduk i Kaluđerica traže jako bitne bodove za mirniji nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

08.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi zvanični meč ova dva tima.

DERBI ZAČELJA NA LIONU: Hajduk i Kaluđerica traže jako bitne bodove za mirniji nastavak prvenstva!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru petog kola Beogradske zone sastav Hajduka iz Liona ugostiće ekipu Kaluđerice.

Prošlogodišnji osvajač sedme pozicije na tabeli u zonskom rangu je aktuelno prvenstvo započeo jako loše, trenutno se tim sa Liona nalazi na deobi poslednjeg mesta na tabeli, bez osvojenih bodova. Prva tri poraza Hajduka zabeležena su sa samo jednim golom zaostatka, dok je prethodnog vikenda na gostovanju Balkan Mirjevu upisan poraz rezultatom 4:0. 

Subotnji gosti na Lionu takođe ne stoje baš najbolje na tabeli, ali su za nijansu u boljoj situaciju, fudbaleri Kaluđerice su trenutno na tri osvojena boda. Prošlogodišnji osvajač Prve beogradske lige je upisao dva poraza minimalnim rezultatom, što u nekoj meri daje nadu fudbalerima da mogu dosta bolje.

Republika

Foto: FK Kaluđerica 1969

Derbi začelja tabele

Iz redova Kaluđerice su povodom predstojećeg meča poručili:

- Hajduk je u sličnoj, ako ne i istoj situaciju, računaće na domaći teren, podršku navijača, ali i mi ne idemo sa belom zastavom. Želimo da osvojimo tri boda sa kojima bi ostvarili priključak ka gornjem delu tabele. Jako bitni bodovi su pred nama i nadamo se da ćemo uspeti da ih osvojimo. 

Hajduk i Kaluđerica se do sada nisu sastajali u zvaničnim utakmicama, ali su odigrali nekoliko prijateljskih u proteklih par godina, skor je bio na strani ekipe sa Liona.

Hajduk (Lion) - Kaluđerica

Subota, 9. septembar od 16 časova

Teren na Lionu

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading