ODLIČAN ZA BULAJIN STIL IGRE: Novi talentovani, mladi fudbaler stigao u ekipu Posavca!

Autor:

Sport

08.09.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sklapa se jako mlad, ali i talentovan sastav u Boljevcima.

ODLIČAN ZA BULAJIN STIL IGRE: Novi talentovani, mladi fudbaler stigao u ekipu Posavca!

Foto: Facebook.com

Pred nama je treći takmičarski vikend u novoj sezoni Prve beogradske lige, ali to ne sprečava timove da i dalje rade na jačanju igračkog kadra.

Duško Bulaja, trener Posavca je sa upravom kluba celog leta radio na analizi transfer pijace i na dogovoru sa igračima za koje se smatra da će ojačati igrački kadar. Opremu kluba i dosadašnjeg toku prelaznog roka, koji se završava za sedam dana, zadužili su Stefan Petković, Stefan Marković, Milan Čapelja, Jovan Stanić, Milan Jevtić, Nemanja Tatalović i Marko Radović.

Najnovija akvizicija kluba i potpis koji je potvrđen juče jeste Kristijan Mandarić (20). Reč je o jako mladom i talentovanom momku koji je prethodne dve godine bio član Graničara iz Obreža, u karijeri je branio boje Jedinstva iz Surčina, Brodarca, Zemuna, dok je prve fudbalske korake napravio u Dominusu.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Novo pojačanje

Mandarić je u dresu Jedinstva bio jedan od najboljih mladih igrača, njegove partije su zapale za oko treneru Bulaji još dok je bio u Bečmenu, ali se tada nisu poklopile sve kockice, i nije došlo do saradnje. U aktuelnom prelaznom roku u Posavac su uglavnom stizali mladi, talentovani fudbaleri, pred kojima je tek karijera i koji su spremni da se dokazaju.

U prva dva kola Posavac je upisao trijumf i poraz, u prošlom kolu je iz slobodnog udarca savladan od sastava PKB-a minimalnim rezultatom. Predstojećeg vikenda igrači trenera Bulaje igraju pred svojim navijačima protiv Dunava iz Velikog sela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading