PREKO PRVE LIGE SRBIJE DO ŠPANSKE PRIMERE: Dete Crvene zvezde ipak "preskače" Marakanu!

Autor:

Sport

08.09.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki talenat ide sa Marakane!

PREKO PRVE LIGE SRBIJE DO ŠPANSKE PRIMERE: Dete Crvene zvezde ipak "preskače" Marakanu!

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Pozajmice u niži rang pojedini fudbaleri shvataju na način da nisu dovoljno dobri za aktuelnu "pozornicu", ali to često zna da bude odskočna daska za mnogo veće domete.

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Mirko Nikolašević (18) je nakon impresivnih partija u mlađim kategorijama crveno-belih dobio šansu da se okuša u seniorskom fudbalu u redovima Grafičara, u Prvoj ligi Srbije. 

Odlično je Nikolašević krenuo u redovima tima sa Senjaka, pet puta je uspeo da zatrese mrežu rivala, na 20 mečeva upisao je 936 minuta u prvoligaškom karavnu. Odlične partije na pozajmici dovele su do povratka u dres aktuelnog šampiona naše države, ali se tu mladi krilni fudbaler nije zadržao.

Republika

Foto: RFK Grafičar

Dres Grafičara menja za Kadizov

U toku jučerašnjeg dana stigla je informacija da će Nikolašević karijeru nastaviti u Španiji, gde će braniti boje Kadiza. On će u novoj sredini raditi sa prvom timom, ali će igrati u početku verovatno za B tim.

Nikolašević će sa španskim timom po informacijama koje se mogu naći na internetu potpisati ugovor na četiri godine, a  zaradiće i Crvena zvezda, koja će na ime trening kompenzacije dobiti oko 300.000 evra.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading