VEZA LEVAJAC-VILOTIJEVIĆ DOVOLJNA ZA TRI BODA: Ekipa Tavnika stigla do trijumfa na jednom od težih gostovanja u ligi!

Autor:

Sport

07.09.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo poluvreme na nivou višeg ranga!

VEZA LEVAJAC-VILOTIJEVIĆ DOVOLJNA ZA TRI BODA: Ekipa Tavnika stigla do trijumfa na jednom od težih gostovanja u ligi!

Foto: FK Tavnik

U okviru drugog kola Međuopštinske lige FS Rasinskog okruga ekipa Jedinstva iz Godačice ugostila je sastav Tavnika, domaćin susreta je na otvaranju sezone upisao poraz, dok su gosti na ovaj meč stigli sa jednim bodom.

Pred oko 50-tak gledalaca odigran je susret u kojem domaćin važi za ekipu koja jako teško gubi bodove pred svojim navijačima, dok su gosti došli da se nadigravaju.

Gosti su uglavnom tokom prvih 45 minuta pokušavali pas igrom da stignu do gola rivala, dok su domaći dugim loptama tražili svoje napadače, kako bi ih spojili sa golom. Par bezopasnih pokušaja na obe strane, dovelo je do toga da mreže ostanu mirne.

U nastavak meča igrači na obe strane su ušli dosta otvorenije, prva velika prilika viđena je pred golom gostiju. Odličan kontranapad fudbalera Jedinstva, lopta je stigla do Ćirovića koji je lobovao golmana Projovića, ali je udarac prošao tik pored stative.

Republika

Foto: FK Tavnik

Gostujući navijači su bili prisutni u velikom broju

Ubrzo je viđena i ozbiljna prilika pred golom domaćih, i ista je iskorišćena na pravi način. Rezervista levajac je poslao loptu do Saše Vilotijevića koji je iz drugog pokušaja smešta u mrežu golmana Andrijaševića, 1:0 za Tavnik u 63. minutu.

Od vođstva gostiju počinje prava rovovska borba za svaku loptu, igrači oba tima su davali poslednje atome snage kako bi se izborili za posed.

Nova promena rezultata viđena je u 87. minutu kada je opet nakon kombinacije Levajac-Vilotijević, lopta završila u mreži Jedinstva, 2:0.

Konačan rezultat susreta postavio je ponajbolji pojedinac u redovima Jedinstva, Luka Ćirović, nakon greške u odbrani gostiju, na kraju 2:1 za Tavnik.

Jedinstvo (Godačica) - Tavnik 1:2 (0:0)

Jedinstvo: Andreijašević, Arsović, Miletić, Ćorović, Simović, Komatović, Žarković, Ćirović, Mijailović (od 64' Žarevac), Vukanović (od 70' Žerađanin), Jeremić

Tavnik: Projović, D. Mijailović, Jovović, Milosavljević (od 78' Filipović), Vilotijević (od 88' Jovandarić), Zucović (od 55' Levajac), Simović, Jovanović (od 89' Milutinović), Aleksić, Ni. Mijailović, Ne. Mijailović

U sledećem kolu Tavnik dočekuje ekipu Omladinca (Drakčići), dok sastav Jedinstva ide na noge Gruži iz Vitanovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading