ODLIČAN MEČ U FINALU KUPA: Tim iz Ašanje furizonim startom stigao do pehara!

Autor:

Sport

07.09.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Graničar je u ovaj duel ušao sa ulogom favorita, ali je ipak ostao bez najsjajnijeg odličja.

ODLIČAN MEČ U FINALU KUPA: Tim iz Ašanje furizonim startom stigao do pehara!

Foto: FK Kameni Ašanja

U okviru finala Kupa Opštine Pećinci sastale su se ekipe Kameni iz Ašanje i Graničar iz Obreža.

Finalisti kupa se takmiče u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Istok), sastav iz Ašanje nakon tri kola ima dva osvojena boda, dok tim iz Obreža ima pet više.

Već posle tri minuta igre došlo je do promene rezultata, nakon oduzete lopte na sredini terena i brze tranzicije igrača tima iz Ašanje, lopta je ispred peterca stigla do Dejana Vasića koji je smešta u mrežu, 1:0 za ekipu Kameni.

Pojurili su gosti izjednačenje od tog trenutka, ali ih je ubrzo stigla kazna na drugoj strani. Duga lopta ispred kaznenog prostora golmana Samardžića, opet kombinacija nominalnog domaćina, lopta stiže do Denisa Džanovića koji je smešta u mrežu, 2:0.

Pokušavali su gosti do poluvremena da ublaže rezultatski zaostatak, ali se i domaći nisu u potpunosti povukli, međutim promene rezultata nije bilo.

U drugom poluvremenu odlična taktička postavka domaćih fudbalera, zatvorili su igrači tima iz Ašanje sve prilaze ka svom golu i vrebali su svoju šansu prilikom visoko postavljenih linija rivala.

Tačku na meč stavio je Džanović u 84. minutu kada je svojim drugim pogotkom postavio konačnih 3:0.

Kameni (Ašanja) - Graničar (Obrež) 3:0 (2:0)

Kameni: Bantić, Knežević, Vujčić, Kovačević, Radovanović (od 68' Marković), Đuran (od 70' Vudragović), Vasić, Zeković (od 85' Asani), Džanović (od 85' Zujić), Pilipović, Jovanović

Graničar: G. Samardžić, Nikolić (od 46' Vesić), Perišić, Dragojević, Đurđević (od 60' Kozlina), Mitrović (od 68' Stojanović), Knežević (od 80' Mlađenović), Dražić (od 46' Đ. Samardžić), Aleksić, Balaban, Naglić

I pored lošeg starta prvenstva, ekipa iz Ašanje je uspela da odigra taktički perfektnu utakmicu i da stigne do trofeja u Kupu Opštinke Pećinci.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading