BITNI BODOVI NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Morava u Ražnju stigla do prvog trijumfa u novoj sezoni!

Autor:

Sport

06.09.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavo-bela četa zaigrala na visokom nivou.

BITNI BODOVI NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Morava u Ražnju stigla do prvog trijumfa u novoj sezoni!

Foto: Mihajlo Ilić/fotograf FK Morava Žitkovac

U okviru trećeg kola Zone Centar ekipa Bukovika iz Ražnja ugostila je sastav Morave iz Žitkovca, domaćin je od starta sezone i dalje bez bodova, dok gosti na ovaj meč dolaze sa jednim osvojenim bodom.

Meč sa velikim ulogom za oba tima, imajući u vidu da početak sezone nije protekao kako su očekivali klubovi. Prva ozbiljnija prilika viđena je pred golom Bukovika, ali je Cvetkovićev šut završio u rukama golmana Radojkovića.

Promena rezultata viđena je u 11. minutu kada je Jevremović odlično uposlio mladog Nikolu Spasića, koji se odlično snašao i poslao je loptu u mrežu, 1:0 za Moravu.

Zapretili su i domaći ubrzo, ali je zbog previše komplikovanja šansa Bukovika završena bez kvalitetnog udarca. U 26. minutu Jevremović je opet bio u ulozi asistenta, ovoga puta je uposlio Mihajla Cvetkovića koji nakon prodora po desnoj strani šalje loptu u mrežu, 2:0. 

Do odlaska na odmor domaći su mogli do prvog pogotka, ali su nakon još jedne odlične prilike, ipak ostali praznih šaka.

Domaći su na ovaj susret došli sa samo 11 igrača, što je polako stizalo na naplatu u toku drugog poluvremena, dok su gosti izmenama unosili svežinu u igri.

Nizali su se napadi Morave u toku drugog poluvremena, ali se za golove čekalo do pred sam kraj susreta.

Rezervista Slobodan Janković golovima u 86. i 88. minutu postavlja konačnih 4:0 za Moravu.

Bukovik (Ražanj) - Morava (Žitkovac) 0:4 (0:2)

Bukovik: Radojković, Gaćeša, O. Stojanović, Krstić, Ilić, Mitrović, V. Stojanović, Prokić, Milenković, Avramović, Zdravković

Morava: Ristić, Đ. Janković (od 80' Novković), Marjanović, Popović, Spasić (od 56' Đorđević), Lazarević, Cvetković, Jevremović, Simić (od 75' S. Janković), Nikolić (od 80' Petrović), Kocić

Morava u sledećem kolu dočekuje prošlogodišnjeg srpskoligaša, sastav Car Konstantina, dok ekipa Bukovika ide na gostovanje timu Jedinstva iz Gornjeg Matejevca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading