FENOMENALNA PARTIJA POTISJA: Het-trik golova i asistencija Savičića u pobedi od devet razlike!

Autor:

Sport

06.09.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica za pamćenje!

FENOMENALNA PARTIJA POTISJA: Het-trik golova i asistencija Savičića u pobedi od devet razlike!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru trećeg kola A lige FS grada Zrenjanina ekipa ASK-a (Aradac) ugostila je sastav Potisja iz Knićanina, domaćin je od starta sezone i dalje bez bodova, dok gosti trenutno pored svog imena imaju tri boda.

Od prvog minuta gosti su bili silno motivisani na gostovanju u Aradcu, želeli su igrači Potisja da se iskupe za poraz u prošlom kolu. Imali su domaći šansu u uvodnih pet minuta da stignu do prednosti nakon greške odbrane rivala, ali u tome nisu uspeli.

Marko Sokolović je prvi zatresao mrežu ASK-a u šestom minutu, 1:0 za Potisje, dva minuta kasnije Bojan Savičić uvećava na 2:0. 

Republika

Foto: FK Potisje Knićanin

Povratak na pobednički kolosek

Do kraja poluvremena uglavom se igralo na polovini domaćina, gosti su držali loptu u posedu i stvarali su prilike za postizanje pogotka. Na desetominutni odmor se otišlo sa ubedljivih 7:0 u korist tima iz Knićanina, redom za ekipu trenera Stojkovića pogađali su Sokolović, Stanković, Savičić, Milosavljević, Novković.

U drugom poluvremenu dobili su šansu rezervisti na obe strane, neporeznost gostiju na sredini terena dovela je do pogotka u njihovoj mreži, Kristian Gal je pogodio u 62. minutu.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka tri puta se zatresla mreža rezervnog golmana domaćih, Čorbe, koji je ušao u igru u 58. minutu. Savičić je overio svoj het-trik u 69. minutu, 8:1, dok je David Ilić sa dva pogotka u razmaku od četiri minuta postavio konačnih 10:1.

ASK (Aradac) - Potisje (Knićanin) 1:10 (0:7)

ASK: Maksimčev (od 58' Čorba), Hlavača (od 68' Jovanović), Popović, Josimov (od 61' Gligor), Avramov (od 58' Popov), Tomin, Apostolović, Nedinić, Fuks, Gal, Striško

Potisje: Marinković, Milosavljević (od 70' Đorđević), Novković, Štetin, Sokolović (od 46' Jovanović), Anđelković (od 46' Karataševski), Savičić, Stojković (od 46' Antić), Stanković, Ilić, Ločki (od 46' Amidžić)

 U sledećem kolu Potisje gostuje ekipi Jedinstva iz Ečke, koja trenutno ima maksimalan učinak, dok ASK ide na noge Borcu iz Zrenjanina.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading