TEŽE OD OČEKIVANOG: Sastav iz Jovca se odlično pokazao u Trsteniku, ali je domaćin ipak slavio minimalni trijumf!

Autor:

Sport

05.09.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutak nepažnje odbrane skupo je koštao ekipu Mladosti.

TEŽE OD OČEKIVANOG: Sastav iz Jovca se odlično pokazao u Trsteniku, ali je domaćin ipak slavio minimalni trijumf!

Foto: FK Trstenik PPT

U okviru trećeg kola Zone Zapad ekipa Trstenika PPT ugostila je sastav Mladosti iz Jovca, domaćin susreta je od starta prvenstva sakupio tri boda, dok gosti imaju dva manje.

Odlično se novajlija u ligi postavio od prvog minuta protiv bivšeg srpskoligaša, što je rezultiralo odličnom utakmicom.

Imali su igrači Trstenika loptu u svom posedu, diktirali su tempo meča, ali su gosti i pored toga što su imali manji posed, uspeli da odgovore sa par prilika na polovini rivala.

Republika

Foto: FK Trstenik PPT

Trijumf Trstenika

Bilo je prilika tokom prvih 45 minuta, ali su mreže golmana Miletića i Tatića ostale mirne. Jedna promena izvršena je za vreme pauze, Smiljković je ušao umesto Matovića u redovima Trstenika.

I u drugom delu meča viđena je gotovo identična slika na terenu, igrači Trstenika su imali posed, stvarali su prilike, ali su i gosti sa par poluprilika "plašili" domaće navijače.

Odlučujući momenat meča odigrao se u 78. minutu kada je viđena prva i jedina promena rezultata. Na ubačenu loptu sa nekih 20-tak metara odlično se u kaznenom prostoru Mladosti snašao rezervista Konstantin Petković, koji je glavom doneo prednost Trsteniku, za ispostaviće se konačnih 1:0.

Trstenik PPT - Mladost (Jovac) 1:0 (0:0)

Trstenik PPT: Tatić, Savić, Aksentijević, Krstić, Matović (od 46' Smiljković), Milosavljević, Đ. Đorđević (od 87' Krstić), Terzić (od 70' N. Đorđević), Grujić, Đonić (od 67' Petković), Savić

Mladost: Miletić, Jovanović, Marković, Mladenović, Anđelković, Savić, Todorović, Drljača (od 53' Dimitrijević), Mijalković (od 75' Marjanović), Đurić, Milojević

U sledećem kolu Mladost dočekuje Župu iz Aleksandrovca, dok sastav Trstenika ide na noge Moravi iz Ćuprije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading