GOLEADA NA STARTU SEZONE: Euforija koja je vladala povratkom Kapura je opravdana već u prvom kolu!

Autor:

Sport

06.09.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devet golova, uživanje za navijače!

GOLEADA NA STARTU SEZONE: Euforija koja je vladala povratkom Kapura je opravdana već u prvom kolu!

Foto: Instagram.com/printscreen

U okviru prvog kola Međuopštinske lige Kikinda-Žitište ekipa Borca iz Iđoša ugostila je sastav Omladinca iz Ravnog Topolovca

Pred oko 100-tinak gledalaca na stadionu Borca iz Iđoša publika je imala prilike da isprati fantastičan meč. Furiozan ulazak gostujućih fudbalera rezultirao je sa čak tri gola u uvodnih 12 minuta.

Miloš Kapur je u drugom i petom minutu doveo Omladinac u prednost od dva gola ralzike, dok je Borko Rajlić u 12. minutu pogodio za već tada visokih 3:0. 

Nastavili su gosti sa identičnom igrom, dok su domaćini pokušavali da stignu do prilike da zatresu mrežu golmana Đolaia.

Republika

Foto: FK Borac Iđoš

Teren u Iđošu

Do odlaska na odmor igrači Borca uspeli su da ublaže rezultatski zaostatak, igrao se 33. minut kada je Branislav Spahić pogodio za 3:1.

U drugom poluvremenu gosti u 49. minutu "sa kreča" preko Zorana Kapura vraćaju tri gola prednosti na svoju stranu, 4:1. Kapur je devet minuta kasnije overio svoj het-trik za 5:1.

Ako je bilo dileme oko konačnoh ishoda, ista je nestala u 65. minutu kada je Borislav Markov zbog drugog žutog kartona otišao ranije na tuširanje. Gosti su do kraja meča stigli do ubedljivih 8:1, u listu strelaca upisali su se rezervisti Nadaždin i Zekirović, dok je Mile Šarenac takođe uspeo da postigne pogodak.

Borac (Iđoš) - Omladinac (Ravni Topolovac) 1:8 (1:3)

Borac: Bajkin, Boškov (od 63' Ludajić), Kljajić (od 77' Marjanov), Rakić, Ćirić (od 63' Magarašev), Stojanović, Grujić (od 46' Ćurčin), Svirčev, Markov, Mendergiš, Spahić

Omladinac: Đolai, Banč (od 63' Salma), Ćirovski, Kapur, Rajlić, Šarenac (od 82' Kuzman (od 82' Novaković)), Bakoš, Tomović, Đukić, Kapur (od 66' Zekirović), Vlajić (od 63' Nadaždin)

U sledećem kolu Omladinac dočekuje sastav Vojvodine iz Bašaida, koji je takođe bio ubedljiv na otvaranju nove sezone (trijumf rezultatom 8:0), dok Borac ide na noge ekipi Roham iz Nove Crnje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading