STRINKOVIĆ SAČUVAO BOD OMLADINCU: Igrači Jedinstva imaju za čime da žale!

Autor:

Sport

06.09.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč pun prilika na obe strane.

STRINKOVIĆ SAČUVAO BOD OMLADINCU: Igrači Jedinstva imaju za čime da žale!

Foto: FK Jedinstvo Duboka

U okviru četvrtog kola Međuopštinske lige Sever ekipa Jedinstva iz Duboke ugostila je sastav Omladinca iz Bunara, u uvodna tri susreta nove sezone domaćin je osvojio šest bodova, dok gosti imaju tri manje.

Od prvog minuta viđena je tvrda, borbena utakmica na obe strane, ali sa dosta prilika za postizanje pogodaka. Gosti su krenuli meč sa novom formacijom, što je možda uticalo na nešto lošiju igru u uvodnih 15 minuta, što su domaći znali da iskoriste.

U trećem minutu Milan Lekić postiže gol za vođsvo Jedinstva, dok je na isteku 15. minuta Ivan Nikolić duplirao prednost domaćina, 2:0 za tim iz Duboke.

Delovalo je na terenu da će gosti opet doživeti katastrofu kao u prošlom kolu (poraz 6:1), ali su sredinom prvog dela meča stigli do jednog gola zaostatka. Nakon prodora Srejića i centaršuta, lopta je pogodila jednog od igrača u ruku, penal za goste. Aleksandar Tasić je namestio loptu "na kreč", odakle je uspeo da savalada Pavlovića, 2:1.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Duboka

 

Pred sam odlazak na odmor, nakon presečene lopte gosti je šalju do Ilića koji odličnim udarcem donosi izjednačenje Omladincu, 2:2.

U drugom poluvremenu borba je bila još jača, što je "nateralo" sudiju Stankovića da krene sa žutim kartonima. Bilo je prilika na obe strane, domaći su možda imali par šansi više, ali je Strinković odličnim intervencijama održavao nadu gostima da mogu do tri boda.

Srejić je imao priliku da donese potpuni preokret Omladincu nakon kontranapada, ali nije uspeo isti da realizuje na pravi način.

Jedinstvo (Duboka) - Omladinac (Bunar) 2:2 (2:2)

Jedinstvo: Pavlović, Milošević, Vasiljević, Tanasković, Cokić, Marković (od 46' Simonović), Jovanović, Cvetković (od 75' Kostić), Nikolić, Jovanović, Lekić

Omladinac: Strinković, Alić, Pavić, Petrović, Kovačević, Jakovljević (od 13' Milošević), Tasić, Srejić, Ilić (od 68' Dobrić), Milošević, Živadinović (od 52' Kostić)

Omladinac u sledećem kolu dočekuje sastav Vinorače, dok Jedinstvo gostuje ekipi Ursule.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading