ODLIČNO PRVO POLUVREME NIJE BILO DOVOLJNO ZA TRIJUMF: Šantarovac posle preokreta do četvrte pobede u nizu!

Autor:

Sport

06.09.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavo-beli se ne šale ove sezone!

ODLIČNO PRVO POLUVREME NIJE BILO DOVOLJNO ZA TRIJUMF: Šantarovac posle preokreta do četvrte pobede u nizu!

Foto: FK Šantarovac

U okviru četvrtog kola Međuopštinske lige Sever ekipa Šumadinca iz Dragova ugostila je sastav Šantarovca, domaćin je od starta sezone sakupio četiri boda, dok je gost na maksimalnih devet.

Debi trenera Petrovića na klupi počeo ne tako sjajno, domaćin je nešto bolje ušao u meč, stvorio je par prilika pred golom rivala i u 17. minutu je uspeo da dođe do prednosti.

Ivan Stošić savladao je golmana Živkovića za vođstvo Šumadinca od 1:0. Od tog trenutka gosti su zaigrali dosta bolje, sa više volje ulazili su u svaki duel i ubrzo su stigli do izjednačenja.

Posle centaršuta Spasića, Gavrilović je pogodio stativu, akciju je ispratio iskusni Dejan Filipović koji postiže pogodak za izjednačenje, 1:1 u 26. minutu.

Republika

Foto: FK Šantarovac

Novi trijumf Šantarovca

Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo, za vreme pauze, trener Petrović odlučio je da izmeni igru za nastavak meča, što je u velikoj meri promenilo odnos snaga na terenu. 

Zaigrali su gosti dosta bolje od starta nastavka, i u 57. minutu su stigli do potpunog preokreta i prvog njihovog vođstva na meču. Odlično proigravanje Gavrilovića iskoristio je Spasić koji je poslao loptu iza leđa golmanu Mitroviću, 2:1 za Šantarovac.

Bilo je prilika do poslednjeg sudijskog zvižduka, ali nova promena rezultata nije viđena, gosti su stigli do četvrte vezane pobede i tako su ostali jedini tim sa maksimalnim učinkom u ligi.

Šumadinac (Dragovo) - Šantarovac 1:2 (1:1)

Šumadinac: Mitrović, Obradović, Pavlović, Stošić, Jevtić (od 55' Petrović), Matejić, Stevanović (od 66' Milenković), Milić, Obradović, Đorđević, Đokić

Šantarovac: Živković (od 80' Đorđević), Danković, Milutinović, Ristić, Jovanović, Krstić (od 77' Simijonović), Marinković (od 83' Pavlović), Filipović, Avramović, Spasić, Gavrilović

U sledećem kolu Šantarovac igra pred svojim navijačima protiv prvog pratioca, sastava GFK Strelište, dok Šumadinac gostuje timu Mladosti iz Končareva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading