DETE KLUBA REŽIRALO VELIKI PREOKRET: Mladi Stojanović sa dva gola u nadoknadi zadivio crveno-bele!

Autor:

Sport

06.09.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ostala bez bodova.

DETE KLUBA REŽIRALO VELIKI PREOKRET: Mladi Stojanović sa dva gola u nadoknadi zadivio crveno-bele!

Foto: FK Napredak Medoševac

U okviru četvrtog kola Beogradske zone ekipa Napretka iz Medoševca ugostila je sastav Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga, oba tima su u ovaj duel ušla sa šest osvojenih bodova.

Jako uzbudljiv meč viđen je na stadionu u Medoševcu, oko 150 navijača je imalo prilike da vidi dva preokreta i dosta šansi na obe strane.

Domaćin je poveo u 19. minutu, mladi Mateja Terzić odlično je uposlio Andreja Stojkovića koji šutira u kontra ugao i dovodi Napredak u vođstvo, 1:0.

Imali su igrači tima iz Medoševca prilike da dođu do uvećanja prednosti, ali u tome nisu uspeli, pa je pred odlazak na odmor stigla kazna na drugoj strani. Dušan Mutavdžić je iskoristio grešku dobrane Napretka, 1:1.

Republika

Foto: FK Napredak Medoševac

Veliki preokret domaćina

U toku drugog dela meča mreže su mirovale sve do pred sam kraj, igrao se 87. minut kada je rezervista crveno-belih, Marko Đurić iskoristio jednu odbijenu loptu i time je doneo prednost Crvenoj zvezdi, 2:1 za goste.

Nadoknadu vremena po mnogima komentarima ne bi režirao ni Alfred Hičkok lično. Trio domaćih Marinković - B. Beljić - Stojanović uspeo je da kreira novi preokret, ispostaviće se na kraju i vredan trijumfa za Napredak. 

Beljić je dodao loptu do kapitena Marinkovića koji je šutirao na gol, odbitak je pokupio Petar Stojanović, koji smešta loptu u mrežu, 2:2 u 92. minutu.

Isti trio učestvovao je i u golu koji je doneo potpuni preokret i tri boda Napretku, opet je Stojanoviću pripala uloga egzekutora, 3:2.

Napredak (Medoševac) - Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) 3:2 (1:1)

Napredak: Jevtić, Gojković, Stanojević (od 46' Marković), Pantović, Matić, P. beljić, marinković, Stojanović, Stojković, Vasiljević (od 46' B. Beljić), Terzić (od 62' Mitrović)

Crvena zvezda: Avram, Popović, Bogdanović, Miladinović, Teofilović, Terzioski (od 77' Vidović), Filipović, Tirnanić, Mutavdžić (od 55' Cvetković), Novković, Stojanović (od 24' Đurić)

U sledećem kolu Crvena zvezda dočekuje sastav Šušnjara, dok Napredak gostuje Komgrapu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading