DUELISTI U POTPUNO SUPROTNIM SERIJAMA: Radnički želi nastavak trijumfalnog niza, dok Pobeda juri prve bodove u novoj sezoni!

Autor:

Sport

07.09.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas jako zanimljiv meč.

DUELISTI U POTPUNO SUPROTNIM SERIJAMA: Radnički želi nastavak trijumfalnog niza, dok Pobeda juri prve bodove u novoj sezoni!

Foto: Facebook.com/printscreen

Šest timova u Nišavskoj okružnoj ligi posle tri odigrana kola stoji na maksimalnom učinku, jedan od njih jeste i Radnički 1924 koji igra jako dobro od starta sezone. 

Tim iz Kočana je u prva tri kola zabeležio tri ubedljiva trijumfa, redom je savladao Rad iz Merošine (6:3), Toplica iz Šarlinca (1:4) i Sloga iz Kormana rezultatom 4:0. Sastav Radničkog je prošle sezone bio drugi najbolji domaćin u ligi po broju osvojenih bodova, dok je na gostovanjima igrao promenjivo, ali su igrači spremni i da tu statistiku isprave u aktuelnom prvenstvu.

Iz redova Radničkog su povodom predstojećeg meča za naš portal poručili:

- Svi smo spremni da osvojimo nova tri boda, svako od nas će dati 100% sebe za uspeh. Mislimo da je došao naš trenutak da pojurimo viši rang, u seriji smo trijumfa, dok je naš rival i dalje bez bodova, što znači da će i oni imati dodatnog motiva da osvoje prve bodove, očekuje nas jedna jaka utakmica.

Republika

Foto: FK Moravac Čečina

Teren u Čečini

Tim iz Rusne će ugostiti Radnički u nedelju od 16 časova, trenutno se ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova, uz dva poraza rezultatom 2:1, i jednim 3:0. Sastav Pobede je igrao sasvim solidno prošle takmičarske godine, zimsku pauzu su proveli na sredini tabele, dok je mali pad viđen tokom prolećnog dela, pa je došlo i do silaska u donji dom. Na domaćem terenu igrači pružaju dosta bolje partije u odnosu na gostovanja, trenutna situacija nije sjajna i sigurno će svim silama krenuti ka osvajanju prvih bodova od starta lige.

Oba prošlogodišnja duela ova dva tima dobio je Radnički, poslednji je igran u Rusni gde je gostujući tim slavio rezultatom 4:0.

Pobeda (Rusna) - Radnički 1924 (Kočane)

Nedelja, 10. avgust od 16 časova

Teren u Čečini

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading