UPRAVA JE BRZO REAGOVALA: Ristanović po treći put na klupi "Rosonera"!

Autor:

Sport

06.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debi se očekuje već za vikend.

UPRAVA JE BRZO REAGOVALA: Ristanović po treći put na klupi "Rosonera"!

Foto: GFK Sloboda Užice

Brza reakcija uprave nije izostala, nakon jučerašnje potvrde da je došlo do rastanka sa trenerom, ubrzo je promovisan i novi šef stručnog štaba.

Fudbalski klub Sloboda iz Užica je u toku jučerašnjeg dana obelodanilo da je došlo do rastanka sa dotadašnjim šefom stručnog štaba, Blažom Bulatovićem i da uprava radi na rešavanju pitanja ko će biti na klupi tima u predstojećem periodu.

Sloboda je sezonu počela u nešto slabijem intenzitetu, nakon odigranih pet mečeva nalazi se trenutno na deobi 13. pozicije sa samo tri osvojena boda, koji su upisani preko tri remija. Vremena za izbor novog trenera nije bilo puno, takmičarski vikend se polako bliži i uprava je donela odluku da klupu ekipe poveri Predragu Ristanoviću (50).

Ristanović je iskusni trener koji će po treći put preuzeti klupu Slobode, u čijem je dresu nastupao i tokom igračke karijere. Predrag je u trenerskoj karijeri bio šef stručnog štaba Jedinstva Užice, Javora, Radničkog 1923, Kolubare i Zlatibora gde je pored funkcije trenera jedan period bio i sportski direktor kluba.

Republika

Foto: GFK Sloboda Užice

Predrag Ristanović

Novi šef stručnog štaba Slobode je za klupski profil povodom angažmana izjavio:

- Velika mi je čast da sam dobio poverenje da treći put sednem na klupu ekipe, u Slobodi sam bio i igrač, nadam se da ćemo imati uspešnu saradnju. O Bulatoviću i njegovim saradnicima koji su pre mene radili sam čuo sve najbolje, ja ih lično ne poznajem, ali je naš posao takav, dolazi do situacija u kojima je vreme za promenu. Mislim da ekipa ima kvalitet i da može da pokaže više nego što je pokazala u prvih pet kola, nadam se dobrom radu i dobrim rezultatima. Prva liga Srbije je vrlo nezgodna liga, u jednoj-dve utakmice može sve da se okrene.

Treba napomenuti da je Ristanović uspeo da sa ekipom Zlatibora ostvari plasman u Super ligu Srbije osvajanjeg drugog ranga u našoj zemlji u sezoni 2019/2020.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading