VREDAN I NAPORAN RAD SE UVEK ISPLATI: Fudbalski klub Kosovo iz Zvezdana raste iz dana u dan!

Autor:

Sport

06.09.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedničkim snagama u nove pobede!

VREDAN I NAPORAN RAD SE UVEK ISPLATI: Fudbalski klub Kosovo iz Zvezdana raste iz dana u dan!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Sve je lakše kada se ljudi angažuju na pravi način, i kada svi zajedno teže ka istom cilju, a to je napredak kluba na svim poljima.

Sastav iz Zvezdana ove godine započeo je svoju sedmu vezanu sezonu u Zaječarskoj okružnoj ligi, ekipa je uglavnom bila u donjoj polovini tabele, ali je ovu takmičarsku godinu započeo sa perfektnom atmosferom, kako u samom klubu, tako i oko njega.

Nije imao sreće tim Kosova u prva dva kola nove sezone, izostanak igrača zbog odmora i obaveza ostavio je ekipu bez bodova, ali je proteklog vikenda zabeležen prvi trijumf, ujedno i prvi bodovi u novom šampionatu. Tim iz Zvezdana slavio je na gostovanju Omladincu iz Grezne rezultatom 3:2. 

Predsednik Kosova iz Zvezdana, Milan Mirković je odmah po povratku sa odmora preuzeo stvar u svoje ruke i krenuo je sa radovima kako bi se poboljšali uslovi. Prvi čovek fudbalskog saveza grada Zaječara, Miki Vučković iskoristio je priliku da Mirkoviću uruči donaciju u vidu četiri korner zastavice, Mirković je "ispratio" donaciju saveza i klubu je obezbedio četiri nove lopte, kao i još jednu kosačicu za teren.

Republika

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Napreduje se svakog dana

Odlična atmosfera vlada u klubu, donacije su svakako nešto što dosta znači sportskim kolektivima, i sve to se dešava pred derbi koji je na programu predstojećeg vikenda u kojem će tim Kosova dočekati jednog od glavnih kandidata za plasman u viši rang, sastav FSU Kraljevice.

Mirković je povodom predstojećeg meča, kao i aktuelnih aktivnosti za naš portal izjavio:

- Dugogodišnji sam prijatelj sa Vučkovićem, ovom prilikom želim da izrazim zahvalnost za donaciju našem klubu, svakog dana naš klub napreduje i nadam se da ćemo u tom smeru i nastaviti. Očekuje nas veliki derbi za vikend, imamo sasvim korektne odnose sa Kraljevicom, a posebno bih izdvojio Nemanju Čikarića i Marka Žikića sa kojim sam u odličnim odnosima, nadamo se odličnom meču i neka bolji pobedi. 

Kosovo - FSU Kraljevica

Subota, 9. avgust od 16 časova

Stadion u Zvezdanu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading