UPRAVA JE BRZO REAGOVALA: Kašić nakon šest godina napustio Brodarac!

Autor:

Sport

07.09.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova stanica, Studentski grad!

UPRAVA JE BRZO REAGOVALA: Kašić nakon šest godina napustio Brodarac!

Foto: FK Studentski grad

Prvenstvo je u već u punom jeku, uprava kluba je morala brzo da reaguje i na kraju je uspela da pronađe rešenje za šefa stručnog štaba.

Preuzeo je Goran Janković ekipu Studentskog grada početkom meseca marta ove godine, ali se nakon sedam meseci, usled ponude prvoligaša rastao sa "Studentima". Janković je pored takmičenja u Srpskoj ligi Beograd ostvario veliki uspeh sa Amaterskom reprezentacijom Beograda na UEFA Regionalnom kupu za 2023. godinu (titula vicešampiona).

Janković je pre dva dana promovisan u novog šefa stručnog štaba Radničkog iz Sremske Mitrovice, on će naslediti bivšeg fudbalera Partizana, Darka Tešovića na toj poziciji.

Uprava kluba je brzo reagovala, sledeći takmičarski meč za "Studente" je zakazan za petak, pa je iz tog razloga i promocija novog trenera ubrzana. Odluka je pala da će novi trener Studentskog grada biti Vladimir Kašić (39).

Republika

Foto: FK Studentski grad

Studenti spremni za nove pobede

Kašić je mladi stručnjak koji je kroz igračku karijeru uglavnom bio u Srbiji, između ostalog branio je boje Bežanije, Batajnice, Hajduka, Rada, Inđije, Kolubare, Brodraca, gde je i završio igračku i započeo trenersku karijeru. U Brodarcu je vodio mlađe selekcije, a stigao je da se oprobao i na klupi prvog tima, nakon šest godina Vladimir napušta klub i stiže u redove srpskoligaša.

Vladimir će trenerski debi na klupi novog kluba imati već u petak kada ekipa dočekuje Prvu Iskru iz Bariča u okviru petog kola Srpske lige Beograd.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading