MENJA DRES, ALI NE I LIGU: Klub se biranim rečima rastao sa najboljim strelcem iz prošle sezone!

Autor:

Sport

07.09.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule, ali je sada došlo vreme za rastanak.

MENJA DRES, ALI NE I LIGU: Klub se biranim rečima rastao sa najboljim strelcem iz prošle sezone!

Foto: FK Smederevo 1924

Prelazni rok se završava sa sedam dana, a danas je izvršen jedan od zanimljivijih transfera u Prvoj ligi Srbije.

Prošlogodišnji najbolji strelac Srpske lige Zapad i osvajač iste u dresu Smedereva, Miloš Zličić (23), odlučio je da dres "Oklopnika" zameni za opremu Tekstilca iz Odžaka. Zličić je prošle godine mrežu rivala u prvenstvu zatresao 20 puta.

Reč je o fudbaleru koji se najbolje snalazi na poziciji centralnog napadača, ali mu nisu strani zadaci i na levoj i desnoj napadačkoj strani. Zličić je u Smederevo stigao iz Slobode iz Tuzle, pre toga je bio član Bačke, Bečeja, Hajduka, Beočina, ČSK Čelareva i Vojvodine, gde je i ponikao u mlađim kategorijama.

Republika

Foto: FK Smederevo 1924

Zličić menja sredinu, ali ne i ligu

Iz Smedereva su povodom odlaska Zličića na zvaničnom klupskom profilu poručili:

- Miloše, i ako nema lepih krajeva, razumemo da je i ovo deo igre. Hvala na svemu što si učinio za klub. Tvoja posvećenost, veština i strast prema igri bili su insipiracija za sve nas, pokazao si nam šta znači biti šampion. U fudbalskom klubu Smederevo 1924 si uvek dobrodošao!

U Prvoj ligi Srbije Zličić je od starta prvenstva u dresu Smedereva na četiri susreta sakupio ukupno 51 minut na terenu, sada će zadužiti opremu Tekstilca, gde će sigurno predstavljati veliko pojačanje imajući u vidu da je tim iz Odžaka mrežu rivala zatresao šest puta od početka lige.

BONUS VIDEO: 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading