KAKO SU SE UPOZNALI KEJT I VILIJAM? Živeli kao cimeri, kada se šepurila u DONJEM VEŠU on je otkinuo za njom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna priča Kejt Midlton i princa Vilijama započela je pre više godina dok su bili studenti.

KAKO SU SE  UPOZNALI KEJT I VILIJAM? Živeli kao cimeri, kada se šepurila u DONJEM VEŠU on je otkinuo za njom!

Foto: YouTube/The Prince and Princess of Wales/Printscreen

Pre 12 godina, Kejt Midlton se udala za princa Vilijama. Tada je to izgledalo kao fantastičan trenutak u pravoj bajci, ali stvarnost je drugačija. Kejt i Vilijam su imali dug put pre nego što su postali muž i žena.

Početak romanse Kejt i Vilijama

Početak veze princa Vilijama i Kejt Midlton svodio se na sudbinu ili slučajnost, odnosno na prvu godinu u studentskom domu Univerziteta St. Andrevs u Škotskoj. Vilijamov dolazak u kampus je ispraćen fotografima koji su ga ganjali samo da ga uslikaju. Tada je tinejdžer dao kratak intervju novinarima, o čemu su ubrzo objavile novine širom sveta. U međuvremenu, Midlton se već tiho preselila u St. Salvatorova dvoranu. 

Vilijam je često sretao na hodnicima ili na putu do časa - kao i on, Kejt je takođe studirala istoriju umetnosti. Tokom tog semestra polako se gradilo prijateljstvo: doručkovali bi zajedno sa prijateljima u trpezariji, povezujući koliko vole da skijaju. Kada bi Vilijam morao da propusti predavanje, Kejt bi podelila svoje beleške, piše "Vogue".

- Kada sam prvi put sreo Kejt, znao sam da ima nešto posebno u vezi sa njom - prisećao se Vilijam godinama kasnije:

- Znao sam da postoji nešto što želim da istražim.

Međutim, tokom drugog polugodišta počele su da lete varnice. Kejt, stidljiva devojka iz susedstva, postala je tema u kampusu nakon što se u donjem vešu šepurila na pisti na dobrotvornoj modnoj reviji. Vilijam je u prvom redu navodno šapnuo njihovom prijatelju Fergusu Bojdu: "Vau, Ferguse, Kejt je zgodna!"

Vilijam je pokušao da je impresionira

Sledeće godine, Vilijam, Kejt i još dvoje prijatelja preselili su se u stan van kampusa. U početku su bili samo prijatelji. Ipak, Vilijam – čovek koji je navikao da dobija pažnju koju je želeo - otkrio je da pokušava, ali nije uspeo, da impresionira Kejt.

Tokom narednih nekoliko meseci, između njih dvoje je procvetala romansa. Na kraju su cimerima priznali istinu.

- Mislim da su u početku bili pomalo iznenađeni što se to dogodilo. Onda su shvatili da je to zaista lepo - priznao je. 

Tračevi su se brzo proširili, te se saznalo za njihovu vezu. U martu 2004. paparaci su uhvatili njih dvoje kako zajedno skijaju na Alpima. 

Upravo tako, Kejt Midlton je bila gurnuta u centar pažnje.

U junu 2005. i Vilijam i Kejt su diplomirali na St. Andrevs. Kejtin otac ih je fotografisao zajedno, u čvrstom zagrljaju. Izgledaju mlado, lepo i srećno.

Za britanske tabloide, Kejtino nearistokratsko poreklo je bila dobra "hrana". Njenu porodicu su zvali "Midlton srednje klase". Kejtina radna etika je takođe bila dovedena u pitanje - u to vreme ona je bila kupac lanca odeće Jigsav.

Rastali se

Sa dolaskom proleća negde 2007. godine, zvanično se rastaju.

- U to vreme nisam bila baš srećna zbog toga, ali me je to zapravo učinilo jačom osobom - rekla je jednom Kejt.

Međutim, kao što to rade zaljubljeni parovi, našli su zajednički put. U oktobru 2010. princ Vilijam je zaprosio Kejt Midlton sa prstenom svoje majke u podnožju planine Kenije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading