TRENUTAK VREDAN PAŽNJE: O bivšem kapitenu Zvezde i osvajaču dva šampionska pehara piše italijanska "Gazeta delo Sport"!

Autor:

Sport

07.09.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek odluke.

TRENUTAK VREDAN PAŽNJE: O bivšem kapitenu Zvezde i osvajaču dva šampionska pehara piše italijanska "Gazeta delo Sport"!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Početak aktuelne radne nedelje bio je rezervisan za prve mečeve Prve lige veterana FS Beograda, jedan od duela igran je na stadionu na Zvezdari gde je istoimeni tim dočekao ekipu DFK Dorćola.

Prvi gol na meču postignut je u 31. minutu kada je Senad Aslani doveo goste u vođstvo od 1:0. Do odlaska na odmor nije bilo nove promene rezultata.

Na startu drugog poluvremena svoje mesto na terenu Zdravko Kovačević ustupio je Dejanu Milovanoviću, i to se ispostavilo kao odličan potez. Bivši fudbaler i kapiten Crvene zvezde je golovima u 64. i 75. minutu doneo potpuni preokret Zvezdari, ispostaviće se na kraju i vredan tri boda, 2:1.

Republika

Foto: instagram.com/Fotomontaža

Italijani o Milovanoviću

Vest o preokretu Zvezdare i golovima Milovanovića stigla je i do Italije, gde je na naslovnoj strani "Gazeta delo Sport" izašao kratak rezime meča, sa porukom da Dejan najavljuju napad na duplu krunu. 

Naravno članak u italijanskoj Gazeti je samo plod nečije mašte, i dobro odrađena fotomontaža, koja je dodatno uveličala veliki preokret "Bulki" na otvaranju sezone u kategoriji veterana.

Zvezdara - DFK Dorćol 2:1 (0:1)

Zvezdara: Jovanović, Kovačević (od 46' Milovanović), Kunarac, Lovrić, Krstić, Prijović, Vukčević, Nišavić, Stamenković, Marković, Božić

DFK Dorćol: Masnikosa, Minić, Milićević, Živković, Brkić, Sotirović, Lazić, Aslani, Alidini, Krstić, Šimić

Tridesetdevetogodišnji Milovanović igra na poziciji centralnog veznog igrača, u karijeri je pored Zvezde nastupao i za francuski Lens, Panionios u Grčkoj i Voždovac, gde je i otišao u fudbalsku penziju leta, 2014. godine. Dejan je sa crveno-belima stigao do šampionske titule u sezoni 05/06 i 06/07.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading