POPULARNI "DRINA" U CENTRU PAŽNJE: Šef stručnog štaba Zemuna danas ima poseban razlog za slavlje!

Autor:

Sport

07.09.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Drinčić proslavio 39. rođendan

POPULARNI "DRINA" U CENTRU PAŽNJE: Šef stručnog štaba Zemuna danas ima poseban razlog za slavlje!

Foto: Starsport

Trener srpskoligaša iz Gornje Varoši, Nikola Drinčić je, posle zapažene internacionalne igračke karijere, zakoračio u trenerske vode. Pod njegovom „palicom“, od starta sezone, plavo-zeleni znaju samo za trijumfe što navijačima daje nadu da će Zemun da se vrati na stare staze napretka.

Dva dana pred novi prvenstveni duel u Gornjoj Varoši sa ekipom BASK-a, Nikola Drinčić je imao poseban razlog za slavlje. Naime, nekadašnji „bombarder“ Partizana je danas proslavio 39.rođendan.

Veliki deo sportske javnosti deli mišljenje da je popularni „Drina“ još mogao da igra fudbal, međutim, dokazani ofanzivni vezista je, iako o tome ne voli da govori javno, odlučio da okači kopačke o „klin“.

Trenersku priču je započeo u Omladicu iz Novih Banovaca, a od ove sezone uspešno predvodi Zemun.

Šta su fudbaleri i kolege iz stručnopg štaba poklonili Drinčiću za rođendan, nije poznato, ali  iz njegove fudbalske biografije se zna da je Nikola suvi profesionalac, shodno tome sigurni smo da bi ga novi bodovi i najviše obradovali.

Ekipa portala republikasport čestita rođendan Nikoli Drinčiću i želi mu da ove takmičarske godine sa Zemunom ostvari sve zacrtane šampionske planove i domogne se Prve lige.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading