FUDBALSKA POSLATICA: Na stadionu u Sakulama se sastaju Borac i Voja Gačić!

Autor:

Sport

07.09.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rosulj i Gačić veruju u svoje momke, očekuju se pune tribine!

FUDBALSKA POSLATICA: Na stadionu u Sakulama se sastaju Borac i Voja Gačić!

Foto: FK Voja Gačić

U okviru trećeg kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) sastav Borca iz Sakula ugostiće ekipu Voje Gačić.

Na otvaranju nove sezone, prošlogodišnji član Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, ekipa Voje Gačić sastala se sa svojim dobrom poznatim rivalom, Tempom iz Sefkerina, a sada je došlo vreme da se snage odmere i sa još jednim učesnikom iste lige u prošloj takmičarskoj godini. Tim Miodraga Gačića je u prva dva kola zabeležio po jedan poraz i trijumf, trenutno se sa tri osvojena boda ekipa nalazi na šestoj poziciji na tabeli.

Bivši srpskoligaš iz Sakula odlučio je da krene od nule u prošloj takmičarskoj godini, i uspeo je odmah da stigne i do plasmana u jači rang takmičenja. Ambicije Borca za aktuelno prvenstvo su takođe velike, klub želi da se vrati na staze stare slave, a sledeći cilj jeste plasman u PFL Pančevo. Igrači Nenada Rosulja su u uvodna dva kola zabeležili trijumf i remi, i trenutno dele prvo mesto na tabeli sa još jednim pretendetom za najviši plasman, Tempom iz Sefkerina.

Republika

Foto: FK Borac Sakule

Stadion Sveti Nikola

Trener Voje Gačić je za naš portal povodom predstojećeg meča poručio:

- Borac sa klupe predvodi odličan trener Nenad Rosulj, i ne sumnjam da će odlično pripremiti ekipu, uz naše bivše igrače Abija i Ćiru, koji će biti itekako motivisani da sa ostalim saigračima pokažu kvalitet i stignu do tri boda. Svakako će ljubitelji fudbala u Sakulama imati prilike da uživaju. Naš tim je spreman za nedelju, znamo da će biti jako teđko, ali idemo da uživamo u fudbalu i da se borimo za trijumf. Očekujemo pun stadion, lepo vreme i neka bolji pobedi. 

Prošlogodišnji dueli ova dva tima su bili jako interesanti, u Sakulama je domaćina slavio rezultatom 2:0, dok je pred svojim navijačima sastav Voje Gačić upisao remi.

Borac (Sakule) - Voja Gačić

Nedelja, 10. septembar od 16.30

Stadion "Sveti Nikola" u Sakulama

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading