BRZA REALIZACIJA: Partizan u finišu prelaznog roka angažovao supertalentovanog fudbalera!

Autor:

Sport

08.09.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menja crveni za crno-beli dres.

BRZA REALIZACIJA: Partizan u finišu prelaznog roka angažovao supertalentovanog fudbalera!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Radi se u nižim ligama na visokom nivou, u nekim sredinama se dosta obraća pažnje na najmlađe uzraste, a jedna takva je i Bajina Bašta.

Fudbalski klub Sloga iz Bajine Bašte je prošle godine bio učesnik Srpske lige Zapad, ali je zbog nešto slabije igre stigao do osvajanja 14. pozicije na tabeli, što je zona ispadanja. Mesto koje garantuje opstanak u ligi bilo je udaljeno samo dva boda, ali to nije demotivisalo ljude u klubu da nastave sa napornim i vrednim radom.

Pored prvog tima, velika pažnju u redovima Sloge pružaju i mlađim selekcijama, a upravo jedan od dokaza za to jeste i transfer koji se realizovao u toku jučerašnjeg dana. 

Pionir Sloge, Ognjen Adžić, momak koji je rođen 2010. godine i koji je ponikao u redovima tima iz Bajine Bašte će karijeru nastaviti u Partizanu. Šef skauting službe omladinske škole crno-belih, Goran Arnaut poručio je da je Ognjen odigrao nekoliko utakmica u njihovom dresu, i da su zadovoljni njegovim partijama, veruju da može da bude igrač koji će u narednom periodu biti pojačanje za ekipu.

Republika

Foto: FK Sloga Bajina Bašta

Adžić ide u Partizan

Iz redova Sloge su povodom transfera poručili:

- Još jedan dokaz da u našem gradu ima talentovane dece i da se u Slogi dobro radi na razvoju mladih igrača. Čestitke Ognjenu, njegovoj porodici i trenerima sa kojima je radio u našem klubu i svima koji su doprineli da dođe do ovog transfera. Ognjenu želimo dobro zdravlje i mnogo sreće u daljoj karijeri. 

Transfer mladog Adžića u Partizan će sigurno dodatno motivisati ljude u klubu da rade na još bolji i kvalitetniji način, kako bi deca iz njihovog kraja što više napredovala.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading