TIM IZ RAKINCA TRAŽI PRVI TRIJUMF U NOVOJ SEOZNI: Nekadašnji drugoligaš ugostiće sastav Omladinca!

Autor:

Sport

08.09.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim Jasenice je u boljoj formi u odnosu na predstojećeg rivala.

TIM IZ RAKINCA TRAŽI PRVI TRIJUMF U NOVOJ SEOZNI: Nekadašnji drugoligaš ugostiće sastav Omladinca!

Foto: FK Jasenica 2017

U četvrtom kolu Podunavske okružne lige ekipa Jasenice 2017 ugostiće sastav Omladinca iz Rakinca.

Uspeo je Omladinac iz Rakinca da osvoji bod u prethodnom kolu protiv komšija ekipe Mladosti iz Novog Sela. Sa ovim bodom podiže samopouzdanje na viši stepen, kako bi nastavio sa pozitivnim rezultatima u predstojećoj utakmici protiv nekadašnjeg drugoligaša iz Smederevske Palanke GFK Jasenica, bivša Mladost Goša, A ono po čemu je Jasenica takođe poznata je da je iznedrila jednog od najboljih fudbalera Crvene Zvezde Pericu Ognjenovića.

Sastav Jasenice se pre par sezona takmičio u zonskom rangu, dok poslednje dve godine stižu do samog vrha okružne lige, ali ne i do pozicije koja bi im omogućila povratak u dobro poznato društvo. Na gradskom stadionu u Palanci gostovale su ekipe kao što su Mogren (Budva), Sloboda (Užice), Javor (Ivanjica), Novi Pazar i još dosta ekipa, koje su sredinom 90-ih imale priliku da odmere snage sa ekipom Mladosti.

Republika

Foto: FK Jasenica 2017

Stadion u Smederevskoj Palanci

Što se tiče Omladinca, sastav koji je novajlija u ligi i koji u uvodna tri kola trenutno ima samo jedan osvojen od, svakako nije nešto što su očekivali u klubu, ali se nadaju da će polako uhvatiti ritam i da će krenuti sa pozitivnim rezultatima.

Stučni štab Omladinca je povodom predstojećeg meča za naš portal poručio:

- Arhivirana je i treća utakmica, komšijski derbi i podela bodova. Opet kao i protiv Železničara iz Kusadaka tako i sada nismo iskoristili svoje šanse i da osvojimo sva tri boda, što je ekipa Mladosti iskoristila i odnela bod kući. Kada se okrenemo napred i narednoj utakmici očekuje nas opet isti protivnik koji konkuriše za najviši plasman u ligi. Možda neće biti lako, ali mi verujemo u pozitivan rezultat. Koncentracija i fokus su nam usmereni na našu igru bez obzira ko stoji sa druge strane. Imamo timski mentalitet, verujemo u nas u našim glavama je pobeda. Verujemo da će neiskorišćene prilike protiv Železničara i Mladosti doći na "naplatu". Porazi su deo života i iz njih učimo i postajemo mudriji i jači. Oni koji nastave da se bore uprkos preprekama, koji iznova ustaju nakon svakog pada, e to su istinski pobednici. Naša upornost i vera u sebe su ključ uspeha, dok porazi označavaju trenutke u kojima smo se pripremali za veće pobede. Svim srcem uz naš Omladinac. Pozivamo ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju i pruže podršku našim momcima.

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) - Omladinac (Rakinac)

Nedelja, 10. septembar od 16 časova

Gradski stadion u Smederevskoj Palanci

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading