U BEČMENU DOBRO POZNATI RIVALI: Plavo-beli gostuju ekipi Šumadinca!

Autor:

Sport

08.09.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poslednjem susretu ova dva tima publika je imala prilike da vidi 11 golova.

U BEČMENU DOBRO POZNATI RIVALI: Plavo-beli gostuju ekipi Šumadinca!

Foto: FK Šumadinac Bečmen

U okviru drugog kola Međuopštinske lige Beograd (grupa A) ekipa Šumadinca iz Bečmena ugostiće sastav Velike Moštanice.

Promene na svim poljima pretrpeo je tim Šumadinca iz Bečmena, dosta novih lica je stiglo u klub, kako u igrački kadar, tako i u redovima uprave. Dug period proveo je bivši trener Duško Bulaja na klupi, njegovim odlaskom, zajedno sa pojedinim igračima došlo je velikih promena.

Sastav iz Bečmena je u prvom kolu nove sezone remizirao sa ekipom Kelti sa Novog Beograda, rezultat je posle 90 minuta glasio 1:1. Igrači Šumadinca pred svojim navijačima igraju jako dobro, trenutno se nalaze u seriji od sedam mečeva bez poraza, dok je aktuelan niz od pet vezanih trijumfa, koji je započet prethodne takmičarske godine, a svi se nadaju da će isti biti nastavljen.

Republika

Foto: FK Velika Moštanica

Najavni poster

Nedeljni gost u Bečmenu, sastav Velike Moštanice je baš kao i njihov predstojeći rival za vreme letnjeg prelaznog roka promenio određeni broj igrača. Uprava kluba je pred sam početak prvenstva završila nekoliko velikih poslova, i to je u velikoj meri doprinelo da ekipa ima velike ambicije u prvenstvu.

Iz redova Velike Moštanice su povodom duela sa Šumadincom poručili:

- Nakon prošlonedeljnog otvaranja sezone i pobede nad ekipom Milutinca, naš tim ovog vikenda ide na megdan Šumadincu u potrazi za novim bodovima. Reč je o čvrstoj i disciplinovanoj ekipi, koja na svom terenu igra posebno dobro. Sigurno da nas čeka težak posao, međutim mi se nadamo novim bodovima i nastavku dobrih partija naše ekipe!

Prošlogodišnji dueli ova dva tima su bili jako interesantni i sadržajni, u Bečmenu je rezultat bio 2:2, dok je Velika Moštanica pred svojim navijačima slavila ubedljivo sa 10:1.

Šumadinac (Bečmen) - Velika Moštanica

Nedelja, 10. avgust od 16 časova

Teren u Bečmenu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading