STUDENTI SIGURNI NA SVOM TERENU: Trenerski debi mladog Kašića uspešan!

Autor:

Sport

08.09.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Bariča nisu uspeli da uvedu meč u neizvesnu završnicu.

STUDENTI SIGURNI NA SVOM TERENU: Trenerski debi mladog Kašića uspešan!

Foto: FK Studentski grad

U okviru petog kola Srpske lige Beograd ekipa Studentskog grada ugostila je sastav Prve Iskre iz Bariča, oba tima su u ovaj susret ušla sa po četiri osvojena boda.

Domaći su odlično ušli u meč i već posle tri minuta igre su stigli do prednosti, grešku odbrane Prve Iskre iskoristio je mladi Mateja Dražović, 1:0 za Studentski grad.

Sledeća ozbiljna prilika zabeležena je opet na polovini gostiju, ali ista nije završena pogotkom u mreži golmana Kneževića, mogla je domaće ubrzo da stigne kazna na drugoj strani, ali je čuvar mreže Terzić bio na visini zadatka.

Do pred sam kraj prvog poluvremena gotovo da nije bilo ozbiljne prilike za promenu rezultata, ali je ipak došlo do uvećanja prednosti domaćina. Nakon kornera najbolje se u kaznenom prostoru rivala snašao Ljubomir Pavlović, 2:0.

Republika

Foto: FK Studentski grad

Dolazak Vladimira Kašića već daje rezultate

Odlično su ušli u nastavak meča domaći, izvršene su tri promene u sastavu, dok su u redovima Prve Iskre ušla dva fudbalera sa klupe.

Igrao se 62. minut kada je Pavlović svojim drugim pogotkom u velikoj meri odlučio konačan ishod susreta. 

Krenuli su gosti na sve ili ništa od tog trenutka, pokušavali su da dođu što pre do pogotka kako bi imali vremena za stizanje barem do boda, ali im to nije pošlo za nogom. Igrao se 84. minut kada je rezervista Stefan Stajić postavio konačnih 3:1.

Studentski grad - Prva Iskra (Barič) 3:1 (2:0)

Studentski grad: Terzić, Mladenović, Stefanović, KRstović, Popadić, Nikolić (od 46' Novaković), Dražović (od 46' Gavrilović), Paunović, Pavlović (od 92' Ljubisavljević), Džodan (od 75' Vukajlović), Stojanović (od 46' Mrđenović)

Prva Iskra: Knežević, Nikolić (od 46' Adamović), Ristovski (od 54' Stajić), Milivojević, Adamović, Milosavljević (od 54' Garić), Ahmetović, Proković (od 66' Starčević), Mitrović, Krstić (od 46' Veličković), Marković

U sledećem kolu sastav Ušća dočekuje ekipu Studentskog grada, dok tim Prve Iskre igra pred svojim navijačima protiv Sinđelića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading