CRVENO-BELI DO BITNIH BODOVA U JUTARNJEM TERMINU: Golovi pred kraj oba poluvremena dovoljni za trijumf!

Autor:

Sport

09.09.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Dobanovaca ostali praznih šaka.

CRVENO-BELI DO BITNIH BODOVA U JUTARNJEM TERMINU: Golovi pred kraj oba poluvremena dovoljni za trijumf!

Foto: youtube.com/printscreen/FSB

U okviru petog kola Srpske lige Beograd ekipa Sinđelića ugostila je sastav Budućnosti iz Dobanovaca, domaćin susreta je u prva četiri susreta u novoj sezoni osvojio tri boda, dok gosti imaju jedan više.

Igralo se otvoreno, napadački od prvog minuta na obe strane, trenutni bodovni saldo oba tima ne zadovoljava apetite kluba, pa se iz tog razloga "jure" nova tri boda. 

Bilo je prilika na obe strane tokom prvih 45 minuta, nešto više loptu u nogama su imali domaći i na kraju s ispostavilo da će oni prvi postići pogodak na meču. Na isteku 40. minuta duga lopta poslata je do Milisavljevića, koji je odlično probio do kaznenog prostora rivala, dodao je do mladog Milana Kolarevića, koji vara svog čuvara i preciznim udarcem šalje loptu u mrežu, 1:0 za crveno-bele iz Beograda.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/FSB

Detalj sa meča

Drugo poluvreme je bilo gotovo identično kao prvo, otvorena igra na obe strane sa prilikama koje su odbrane uspešno sprečavale. Gosti su krenuli dosta ofanzivnije, nisu imali šta više da izgube, što je ostavilo dosta prostora na njihovoj polovini.

U 84. minutu nakon auta na polovini Sinđelića, i par brzih pasova, lopta stiže do desnog boka odakle je domaći fudbaler šalje u kazneni prostor, golman Novaković je nešto slabije reagovao, lopta je nakon njegove intervencije stigla do rezerviste Slavena Vučeljića koji postavlja konačan rezultat susreta na 2:0.

Sinđelić - Budućnost (Dobanovci) 2:0 (1:0)

Sinđelić: Marković, Dragojlović, Ačanski, Obradović, Mladenović, Kolarević, Đuričić, Radlovački, Milisavljević, Đorđević, Civrić

Na klupi: Nikolić, Savić, Andrić, Katić, Mašić, Radoičić, Vučeljić

Budućnost: Novaković, Lučić, Donevski, Radović, Stojanović, Birovljev, Čizmić, Đorđević, Đurić, Mihailović, Zorica

Na klupi: Dimitrijević, Dejanović, Aćimov, Kosjer, Stoisavljević, Nikolić

U sledećem kolu Sinđelić gostuje Prvoj Iskri iz Bariča, dok sastav Budućnost dočekuje Teleoptik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading