IZNENAĐENJE: Ništa od Super lige, karijeru će zvanično nastaviti u prvoligaškom karavnu!

Autor:

Sport

08.09.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo je pronašao novi angažman.

IZNENAĐENJE: Ništa od Super lige, karijeru će zvanično nastaviti u prvoligaškom karavnu!

Foto: Starsport

Prošlogodišnji član najjačeg fudbalskog ranga u našoj zemlji nije najbolje započeo sezonu u Prvoj ligi Srbije, što je nateralo upravu da i dalje bude aktivna na transfer pijaci.

Ekipa Mladosti GAT je sezonu otvorila remijem sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice (1:1) pred svojim navijačima, zatim je upisan bod i na gostovanju novajliji u Smederevu (1:1), ali je nakon toga zabeležena serija od tri vezana poraza. Protiv tima iz Novog Sada su redom ceo plen uzimali sastavi Inđije, Vršca i Mačve iz Šapca. 

Uprava kluba je u toku današnjeg dana potvrdila da je opremu kluba zadužio fudbaler koji je do pre samo dva dana bio član kluba iz Super lige Srbije. Aleksandar Vidović (22) je odlučio da dres Spartaka iz Subotice zameni opremom fudbalskog kluba Mladost GAT.

Republika

Foto: FK Mladost GAT

Vidović stigao u Mladost GAT

Vidović je od starta sezone za Spartak upisao dva nastupa i tom prilikom je na terenu sakupio 34 minuta. Reč je o fudbaleru koji pokriva štoperske pozicije, ali mu nisu strani ni zadaci na levom beku. Aleksandar je ponikao u redovima "Golubova", gde je nakon mlađih kategorija od 2020. godine prekomandovan u prvi tim. 

Aleksandar je dosadašnjoj karijeri za prvi tim Spartaka odigrao 45 meča, tom prilikom je "zaradio" šest žutih kartona, dok se i jednom upisao u listu strelaca. Na meču 1/16 finala Kupa Srbije, na gostovanju "Golubova" ekipi Sušice, tada devetnaestogodišnji Vidović prvi je zatresao mrežu rivala u pobedi svog tima od 2:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading