REMI U ZEMUNU: Sastav iz Progara je poveo "sa kreča", ali su domaći sredinom drugog poluvremena izjednačili!

Autor:

Sport

09.09.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podela bodova na otvaranju drugog kola.

REMI U ZEMUNU: Sastav iz Progara je poveo "sa kreča", ali su domaći sredinom drugog poluvremena izjednačili!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru drugog kola Međuopštinske lige Beograd (grupa A) u jutarnjem terminu na stadionu Milutinca u zemunu istoimena ekipa ugostila je sastav Borca 1923 iz Progara.

U prvom kolu današnji domaćin pretrpeo je minimalan poraz na gostovanju u Velikoj Moštanici, dok je Borac pred svojim navijačima slavio protiv Železnika rezultatom 2:1.

Klasično odmeravanje snaga na ovom susretu je bilo nešto duže, nakon čega su igrači oba tima krenuli sa ofanzivnim naletima. U 30. minutu zadesio je goste peh, Petar Babić je zbog povrede svoje mesto na terenu ustupio Nikoli Gunju.

Na isteku 40. minuta dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist Borca, odgovornost je preuzeo Živko Jelenković koji je "sa kreča" uspeo da pošalje loptu u mrežu golmana Jočića, 1:0 za goste.

Na startu drugog poluvremena izvršene su dve izmene u redovima Milutinca, Krželj i Antić su ušli na teren, dok su Đorović i Azarić ostali u svlačionici.

U 66. minutu domaći preko Lazara Stojanovića stižu do izjednačenja, i to se na kraju ispostavio i kao konačan rezultat meča, 1:1.

Milutinac - Borac 1923 (Progar) 1:1 (0:1)

Milutinac: Jočić, Azarić (od 46' Krželj), M. Nedeljković, Raičević, V. Nedeljković, Vidović, Šarić, Milošević, Ulemek, Đorović (od 46' Antić), Stojanović

Borac 1923: Sadžak, Babić (od 30' Gunj), Krstić, N. Petrović, Jelenković, Marčeta, Tadić, Milinković (od 78' M. Petrović), Mladenović, Stepanović, Svilar

U sledećem kolu Borac dočekuje Šumadinac iz Bečmena, dok sastav Milutinca ide na noge 13. Maja iz Zemuna.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading