ISKUSTVO JE PRESUDILO: Fudbaleri Morave su na pravi način iskoristili sitne propuste mladog tima iz Trstenika!

Autor:

Sport

10.09.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri od četiri za ekipu iz Ćuprije od starta sezone.

ISKUSTVO JE PRESUDILO: Fudbaleri Morave su na pravi način iskoristili sitne propuste mladog tima iz Trstenika!

Foto: FK Trstenik PPT

U okviru četvrtog kola Zone Zapad ekipa Morave 1918 iz Ćuprije ugostila je sastav Trstenika PPT, domaćin je u ovaj susret ušao sa maksimalnih devet bodova, dok su gosti zabeležili tri manje.

Derbi meč Zone Zapad odigran je pred oko 100-tinak gledalaca, od prvog mintua se igralo dosta čvrsto, uglavnom na sredini terena bez previše rizika na obe strane. 

Par poluprilika na obe strane, bez prave relizacije dovele su do toga da se na odmor ode bez golova. U toku pauze izvršena je jedna izmena u redovima domaćina, mladog Iliju Polovinu zamenio je David Alempijević.

Posle samo dva minuta igre u nastavku meča Predrag Dželatović je pogodio za prednost Morave od 1:0. Od tog trenutka se meč otvorio, gosti su krenuli nešto ofanzivnije i sa više rizika ka golu rivala, ali je ubrzo opet došlo do lopte u njihovoj mreži.

Dželatović je u 58. minutu uspeo po drugi put na meču da savlada golmana Tatića, 2:0 za tim iz Ćuprije. 

Ubrzo su krenule izmene na obe strane, treneri su preko igrača sa klupe pokušali da dođu do svojih ciljeva za ovaj duel, ali to nije dovelo do nove promene rezultata.

Dosta iskusniji fudbaleri Morave na pravi način su iskoristili propuste u igri gostiju i stigli su do novog trijumfa, koji ih je zadržao na maksimalnom učinku od starta sezone.

Morava 1918 (Ćuprija) - Trstenik PPT 2:0 (0:0)

Morava 1918: Ostojić, Polovina (od 46' Alempijević), Ristić, Jovanović, Cvijović, Dželatović (od 76' Đorđević), Ilić (od 66' Sibinović), Stanisavljević (od 66' Đurić), Božović, M. Stanković (od 66' Lepović), D. Stanković

Trstenik PPT: Tatić, Aksentijević, Savić, Matović (od 70' Terzić), Milosavljević, Đ. Đorđević (od 70' N. Đorđević), Savić, Grujić, Đonić, Smiljković (od 70' Petković), Krstić  

U sledećem kolu Moravu očekuje novi derbi, gostuje Župi iz Aleksandrovca, dok sastav Trstenika dočekuje Temnić 1924 iz Varvarina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading