FURIOZNIH 12 MINUTA DOVOLJNI ZA PREOKRET: Crveno-crni nisu odustajali ni kada su imali dva gola zaostatka!

Autor:

Sport

10.09.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje domaćina posle neverovatnog preokreta.

FURIOZNIH 12 MINUTA DOVOLJNI ZA PREOKRET: Crveno-crni nisu odustajali ni kada su imali dva gola zaostatka!

Foto: FK Radnički Zrenjanin

U okviru petog kola Srpske lige Vojvodina ekipa Radničkog iz Zrenjanina na stadionu kod "Skrobare" ugostila je sastav 1. Maja iz Rume, domaćin je u ovaj susret ušao sa četiri osvojena boda, dok su gosti zabeležili tri više.

Pred oko 300 gledalaca viđen je odličan meč pun borbe, želje i na kraju je publika imala prilike da vidi i veliki preokret. 

U 34. minutu gosti su preko Danijela Lazića stigli do vođstva od 1:0, to je ujedno i rezultat sa kojim se otišlo na desetominutni odmor.

Posle samo tri minuta igre u nastavku meča sastav 1. Maja uvećava prednost, Luka Šljukić poslao je loptu iza leđa golmanu Ranđeloviću, 2:0.

Ubrzo je trener domaćih izvršio tri izmene, i to se ispostavilo kao odličan potez. Sa dva brza gola Radnički je stigao do izjednačenja u razmaku od samo šest minuta, mladi Strahinja Borisavljević je prepolovio prednost rivala u 62. minutu, dok je u 68. Marko Kovačević izjednačio.

Iskoristili su veliki nalet domaći i posle izjednačenja stigli su i do potpunog preokreta, Stefan Popov je pogodio u 74. minutu za ispostaviće se konačnih 3:2 u korist Radničkog iz Zrenjanina.

Radnički (Zrenjanin) - 1. Maj (Ruma) 3:2 (0:1)

Radnički: Ranđelović, Nikolić, Vrbljanac, Radić (od 53' Kosović), Popov (od 91' Šemić), Kovačević, Janjatović (od 53' Arsić), Sandulović (od 53' Pecarski), Stevanović, Borisavljević (od 88' Mirić), Stepančev

1. Maj: Ivančević, Petrović, Radovanović (od 69' Klisura), Gajić, Šljukić (od 74' Damjanović), Stojanović, Trimanović, Ivelja, Lazić, Novaković (od 74' Obradović), Zečar (od 63' Radojčić) 

U sledećem kolu Radnički gostuje Železničaru iz Inđije, dok sastav iz Rume igra opet van svog terena, ovoga puta ide na noge Borcu iz Šajkaša.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading