GOSTI POSLE PREOKRETA DO TRI BODA: Sastav iz Zvezdana je poveo, ali su fudbaleri FSU Kraljevice uspeli da okrenu rezultat!

Autor:

Sport

10.09.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti prelomili meč u drugom poluvremenu.

GOSTI POSLE PREOKRETA DO TRI BODA: Sastav iz Zvezdana je poveo, ali su fudbaleri FSU Kraljevice uspeli da okrenu rezultat!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

U okviru četvrtog kola Zaječarske okružne lige ekipa Kosova (Zvezdan) ugostila je sastav FSU Kraljevice, domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa tri osvojena boda, dok su gosti imali dva manje.

Ekipa Kosova je danas bila u jako oslabljenom sastavu, ali to nije pravilo problem momcima trenera Ivana Stanojevića da od prvog minuta krenu sa velikom željom da ostvare što bolji rezultat.

U 27. minutu dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara za domaćina, loptu je "na kreč" stavio Stefan Rančić, koji je uspeo da je pošalje iza leđa golmanu Miladinoviću, 1:0 za Kosovo.

Republika

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Treće poluvreme

Samo pet minuta kasnije gosti iz iste situaciju stižu do izjednačenja, Dušan Brkić je bio realizator najstrožije kazne, 1:1.

Trgli su se gosti od starta nastavka meča, zaigrali su u visokom ritmu i uspeli su u potpunosti da preokrenu meč u svoju korist. U 63. minutu Nemanja Dinić pogodio je za prvo vođstvo FSU Kraljevice.

Konačan rezultat meča postavljen je u deset mintua kasnije kada je nakon udarca Milana Gligorijevića po treći put lopta završila iza leđa golmanu Vasiljeviću, 3:1 za goste.

Kosovo (Zvezdan) - FSU Kraljevica 1:3 (1:1)

Kosovo: Vasiljević, Bogdanović, Kostić (od 52' Mitev), Tošić, Ilić, Mirković (od 80' Živanović), Klinac, Rančić, Dujkić, Stanimirović, Radovanović (od 62' Vučić)

FSU Kraljevica: Miladinović, Ćosić (od 77' Mladenović), Dinić (od 66' Aranđelović), Gligorijević, Brkić, Cvetković (od 77' Čikarić), Pavlov, Novković (od 66' Petrović), Đokić (od 55' Ilić), Shaffer, Ignjatović

Predsednik domaćeg kluba, Milan Marković je za naš portal posle meča poručio:

- Zahvaljujem se ekipi Kraljevice na fer i korektnoj igri, trudićemo se da u nastavku sezone pružimo što bolje rezultate i da stignemo do gornje polovine tabele. Poraz nas nije sprečio da popularno "treće poluvreme" nastavimo do kasno u noć. 

 U sledećem kolu Kraljevici gostuje ekipa Rgotine, dok je tim iz Zvezdana po rasporedu slobodan.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading