CRVENO-BELI SIGURNI NA SVOM TERENU: Kontranapadi i odlična realizacija Matijaševića vredna tri boda!

Autor:

Sport

09.09.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Stapara su pokazali da znaju fudbal, ali su ih promašaji skupo koštali.

CRVENO-BELI SIGURNI NA SVOM TERENU: Kontranapadi i odlična realizacija Matijaševića vredna tri boda!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru petog kola Vojvođanske lige Sever ekipa Bačke 1901 iz Subotice ugostila je sastav Hajduka iz Stapara, oba tima su u ovaj meč ušla sa po sedam osvojenih bodova.

Nešto lošiji start gostiju rezultirao je brzim golom u njihovoj mreži, prodor Vujoševića, lopta stiže do mladog bašića koji je smešta u mrežu, na semaforu je tekao treći minut, 1:0 za Bačku.

Nakon primljenog pogotka trgli su se gosti, zaigrali su dosta bolje u nastavku i u dva navrata su imali idealnu priliku za izjednačenje, ali je nefikasna završnica skupo koštala ekipu Hajduka.

Republika

Foto: FK Bačka 1901 Subotica

Stadion Bačke

Kada se očekivao poslednji sudijski zvižduk, razvio se kontranapad brzinom munje na polovini gostiju, Marko Matijašević, najbolji strelac Bačke poslao je loptu u mrežu, 2:0 za domaćina u nadoknadi prvog poluvremena.

U uvodnih 15 minuta nastavka meča publika je imala prilike da vidi šanse na obe strane, ali su napadači zatajili sa realizacijom.

U 67. minutu opet je viđena brza promena poseda i kontranapad crveno-belih, Matijašević je bio u samoj završnici i uspeo je da po drugi put na meču savlada golmana Rašetu, 3:0 za Bačku. 

Nakon toga treneri na obe strane vrše izmene, mlađi igrači su dobili priliku da se pokažu i dokažu, ali promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo.

Bačka 1901 (Subotica) - Hajduk (Stapar) 3:0 (2:0)

Bačka 1901: Đurđevac, Živina (od 68' Malenčić), Radmanović (od 62' Kujundžić), Bašić (od 62' Nenadović), Šijačić, Milijašević (od 84' Delić), Vujošević (od 68' Vrana), Mezei, Kapetanović, Matijašaević, Bursać

Hajduk: Rašeta, Dujaković, Agbaba, Kovačev, Basarić, Kucurski (od 83' Trninić), Jančić, Kovačev (od 83' Terzić), Stupar (od 68' Damjanović), Mančić (od 62' Pekez), Bajčev (od 68' Blagojević)

U sledećem kolu Bačka gostuje u Bajmoku sastavu Radničkog 1905, dok Hajduk dočekuje OFK Vrbas.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading