ODLIČAN MEČ NA STADIONU KRAJ VALJAONICE: Sastav Sevojna posle preokreta do novog trijumfa!

Autor:

Sport

09.09.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Čajetine i dalje traže prve bodove od starta sezone.

ODLIČAN MEČ NA STADIONU KRAJ VALJAONICE: Sastav Sevojna posle preokreta do novog trijumfa!

Foto: FK Čajetina

U okviru četvrtog kola Zapadno-moravske zone ekipa Sevojna ugostila je sastav Čajetine, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa tri osvojena boda, dok je gostujući tim i dalje bez bodova od starta sezone.

Prve ozbiljnije prilike na meču beležimo pred golom Čajetine, udarac Karaičića završio je na stativi, dok je Davidović "tukao" glavom preko gola.

U 14. minutu nakon prekida Nikola Kokorović dovodi Čajetinu u vođstvo, 1:0 za goste.

Od tog trenutka viđena je totalna ofanziva na polovini gostiju, domaći su u par navrata ozbiljno zapretili golmanu Rolju, ali se za izjednačenje čekalo do isteka pola sata igre. 

Sa nekih 20-tak metara nakon odlične povratke lopte mladi Jovan Petrović je savladao golmana Rolja, 1:1, gostujući fudbaleri su zakasnili da izađu u blok, što je iskoristio fudbaler Sevojna.

Potpuni preokret i prvo vođstvo domaćina beležimo u samoj završnici nadoknade prvog dela meča, nakon kornera lopta stiže do Luke Negovanovića koji je šalje u mrežu, 2:1.

Izvršene su po dve izmene na obe strane za vreme pauze. Na startu drugog poluvremena beležimo stopostotnu šansu pred golom Sevojna, ali je pokušaj Oparnice u situaciji 1 na 1 zaustavio golman Dragićević.

Odličan postavka fudbalera Sevojna sprečavala je goste da dođu do izgledne prilike za postizanje pogotka u nastavku meča, dok su domaći igrači u par navrata ozbiljno pretili da uvećaju svoju prednost.

Konačan rezultat meča postavljen je u 78. minutu kada je Filip Davidović zatresao mrežu rivala za 3:1.

Sevojno - Čajetina 3:1 (2:1)

Sevojno: Dragićević, Tešić, Ristanović, Nedić (od 46' Nedović), Karadarević (od 87' Žunić), Davidović, Negovanović (od 61' Ječmenica), Ivanović (od 83' Tripković), Vasić (od 46' Vukosavljević), Karaičić, Petrović

Čajetina: Rolj, Despić, Milosavljević, Kokorović, Obradović, Radišić (od 81' Božović), Panović (od 46' Tomić), Oparnica, Stanić, Savić (od 46' Radenović), Mićić (od 68' Milojević)

U sledećem kolu ekipa Čajetine dočekuje Ovčar iz Markovice, dok sastav Sevojna ide na noge Savincu 1933 iz Visibabe.

BONUS VIDEO: 

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading