MIROLJUBIVO U VRŠCU: Meč bez previše uzbuđenja završen podelom bodova.

Autor:

Sport

09.09.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađi bod po nekima ide u Šabac.

MIROLJUBIVO U VRŠCU: Meč bez previše uzbuđenja završen podelom bodova.

Foto: youtube.com/printscreen

U okviru šestog kola Prve lige Srbije ekipa OFK Vršca ugostila je sastav Mačve iz Šapca, oba tima u ovaj meč ušla su sa po osam osvojenih bodova.

Tokom prvih 45 minuta gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane, igralo se uglavnom između dva kaznena prostora sa ponekim "izletom" pred gol rivala. Oko 400 navijača je imalo prilike da tokom prvog dela vidi po jednu polušansu na obe strane, nakon ubačene lopte i udarca glavom.

Drugi deo meča otvoren je odličnim prilikama na obe strane, prvo su domaći zapretili, ali je lopta prošla tik pored stative, ista situacija viđena je i na drugoj strani, ali lopta nije htela u gol.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Detalj sa meča

Nastupio je period igre u kojem su domaći provodili više vremena sa loptom na polovini rivala, ali pogodaka nije bilo. Gosti su nakon toga zatresli mrežu golmana Andrijanića, ali je dosuđen ofsajd. 

Usledila je po jedna dobra šansa za promenu rezultata na obe strane, ali su jako loši udarci iz samog petarca završili u rukama golmana.

Poslednju izglednu priliku na meču za promenu rezultata imali su domaći, nakon dobro odigranog pasa sa nekih 20-tak metara opalio je po lopti fudbaler Vršca, ali je ona završila u rukama Gočmanaca.

OFK Vršac - Mačva (Šabac) 0:0

OFK Vršac: Andrijanić, Petrić, Zoćević (od 77' Grek), Braunović (od 66' Milivojević), Lazevski, Čejić (od 87' Glavinić), Diouf, Tomić, Kilibarda (od 66' Sousa), Stašević (od 46' Terzić), Miladinović

Mačva: Gočmanac, Jovović, Mijailović (od 76' Petrović), Jovanović, Elijah, Sladojević, Ristivojević, Novaković, Radunović (od 91' Marković), savković, Pejović (od 58' Branković (od 91' Stevanović))

U sledećem kolu Mačva dočekuje Inđiju, dok sastav Vršca ide na noge Slobodi iz Užica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading