SASTAV BLOKOVA ISTIČE KANDIDATURU ZA NAJVIŠI PLASMAN: "Petarda" u mreži Rekreativa na prvom meču pred svojim navijačima!

Autor:

Sport

09.09.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novoformirani klub sa Novog Beograda pruže odlične partije!

SASTAV BLOKOVA ISTIČE KANDIDATURU ZA NAJVIŠI PLASMAN: "Petarda" u mreži Rekreativa na prvom meču  pred svojim navijačima!

Foto: FK Blokovi Novi Beograd

U okviru drugog kola Međuopštinske lige Beograd (grupa A), na stadionu Brodarca ekipa Blokova ugostila je sastav Rekreativa 011.

Domaćin susreta je u prvom kolu na gostovanju savladao 13. Maj iz Zemuna rezulatom 2:1, dok su gosti na otvaranju sezone upisali poraz pred svojom publikom od od tima Zmaj Novi Grad rezultatom 3:0.

Pred oko 100-tinak gledalaca viđen je odličan meč koji je tokom prvog poluvremena publici "pružio"  dva žut kartona, po jedan na obe strane, uz po neki šut, ali je zato drugi deo susreta bio i više nego zanimljiv.

 

 

Prvi pogodak na susretu viđen je u 65. minutu kada je dosuđen kazneni udarac sa domaćina. U redovima debitanata u ligi odgovornost na sebe preuzeo je Bogdan Džanić, koji je "sa kreča" doveo sastav Blokova u vođstvo, 1:0.

Sedam minuta kasnije domaći preko Nemanje Gaića stižu do dupliranja prednosti, 2:0. Gosti su od tog trenutka krenuli dosta ofanzivije ka golu rivala, što je igračima Blokova ostavilo dosta prostora na polovini rivala.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka mreža golmana Rakića se zatresla još tri puta, redom su pogađali Žunić, Jevtić i Džanić za konačnih 5:0 u korist Blokova.

Blokovi - Rekreativo 011 5:0 (0:0)

Blokovi: Draganić, Štrbac, Lučić (od 60' Jeremić), Mićić (od 26' Samardžić), Aćimović, Džanić, Gaić, Barbir, Cvetković (od 85' Jevtić), Agatonović (od 26' Petrović), Žunić (od 85' Marić)

Rekreativo 011: Rakić, Majstorović, Filipesko, Mihajlović, Karajlović, Stojanović (od 65' Sojeva), Santrač, Jašari, Krneta, Vukomanović, Gaćeša (od 51' Ašanin)

U sledećem kolu sastav Rekreativa dočekuje ekipu Železnika, dok Blokovi gostuju Sinđeliću 2012 iz Ugrinovaca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading