NEKADAŠNJI TRENER ZVEZDE SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE: Posle samo 25 dana usledio je raskid saradnje!

Autor:

Sport

10.09.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slabi rezultati su doveli do smene.

NEKADAŠNJI TRENER ZVEZDE SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE: Posle samo 25 dana usledio je raskid saradnje!

Foto: Starsport

Prošle godine fudbalski klub Jedinstvo sa Uba bio je pred vratima baraža za plasman u Super ligu Srbije, ali je na kraju ostao "kratak" za jedan bod. 

Tokom letnje pauze uprava je uspela da zadrži kostur tima i da isti nadogradi sa igračima koji će doneti dodatni kvalitet, očekivalo se da će od samog starta prvenstva ekipa krenuti u visokom ritmu, ali to nije bio slučaj. 

U uvodna dva kola ekipa je upisala pobedu i remi, tada je došlo do smene na klupi, Miloša Obradovića zamenio je bivši fudbaler i trener Crvene zvezde, Aleksandar Kristić, ali se i on nije dugo zadržao na stadionu "Dragan Džajić".

Ekipa je pod vođstvom Kristića zabeležila dva poraza, uz po jedan remi i trijumf, što je navelo upravu na promenu. Danas je sa Uba stigla informacija da je došlo do prekida saradnje sa dosadašnjim trenerom, i da će ime novog trenera biti poznato u predstojećim danima.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Ub

Smena na klupi Jedinstva

Sastav sa Uba je juče na gostovanju Radničkom iz Sremske Mitrovice upisao treći poraz u novoj sezoni, slavio je domaćina rezultatom 4:1, što je bio znak upravi da nešto i dalje ne štima. 

U okviru sedmog kola Prve lige Srbije, ekipa Jedinstva igra pred svojim navijačima protiv novajlije i prošlogodišnjeg šampiona Srpske lige Zapad, sastava Smedereva. Uprava kluba će pokušati da što pre reši pitanje trenera, kako bi novi šef stručnog štaba imao dovoljno prostora za pripremu predstojećeg meča.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading