IZNENAĐUJUĆA PROMENA PRED GOSTOVANJE LIDERU: Šef stručnog štaba je odlučio da podnese neopozivu ostavku!

Autor:

Sport

09.09.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slabiji rezultati od starta sezone nisu ono što se očekivalo, i to je navelo na određene promene.

IZNENAĐUJUĆA PROMENA PRED GOSTOVANJE LIDERU: Šef stručnog štaba je odlučio da podnese neopozivu ostavku!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Prošlogodišnji šampion Područne fudbalske lige Subotica i aktuelni član Vojvođanske lige Sever se nije baš najbolje snašao u novoj sredini. Sastav Solunca je u uvodna četiri kola nove sezone osvojio samo dva boda, oba puta pred svojim navijačima zabeleženi su "iksevi" dok su sa gostovanja išli kući bez bodova.

Tim iz Karađorđeva je na svom terenu dva puta remizirao rezultatom 1:1, (Bačka 1901 i Đurđin), dok su na gosotvanjima poraženi od ekipe Bajša (3:1) i Vrbasa (5:2). Danas tim Solunca očekuje gostovanje lideru na tabeli, Slogi iz Čonoplje koja je jedina sa maksimalnim učinkom u ligi, ali je navijače stigla iznenađujuća vest.

Iz ličnih razloga i nezadovoljan rezultatima u uvodna četiri kola na početku jesenjeg prvenstva, Dušan Medić, dosadašnji šef stručnog štaba Solunca odučio je da preuzme odgovornost i podneo je neopozivu ostavku na klupi tima. 

Republika

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Dušan Medić

Medić je na klupi tima iz Karađorđeva proveo nešto više od godinu dana, za to vreme je stigao do osvajanja titule prvaka PFL-a, kao i Područnog kupa. Pre Solunca, Dušan je sa uspehom radio u Njegošu iz Lovćenca, Hajduku iz Kule, Tisi Adorjan, Srbobranu i Slogi iz Temerina. 

Iz uprave Solunca su uputili zahvalnost Mediću na svemu što je učinio za klub, na svim pobedimama i uspesima, takođe iskoristili su priliku da mu požele sreću u narednim izazovima, kako na trenerskom tako i na životnom putu.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading