"ROMANTIČARI" SIGURNI NA SVOM TERENU: "Iks" na poluvremenu nije zabrinuo lidera na tabeli!

Autor:

Sport

10.09.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kanarinci" ostali praznih šaka na Karaburmi.

"ROMANTIČARI" SIGURNI NA SVOM TERENU: "Iks" na poluvremenu nije zabrinuo lidera na tabeli!

Foto: Jelena Grlić

U okviru šestog kola Prve lige Srbije ekipa OFK Beograda ugostila je sastav RFK Novog Sada, domaćin je u ovaj meč ušao sa 13 osvojenih bodova, dok su gosti ma samo dva.

Jako "opuštena" i mirna igra viđena je od samog starta na Karaburmi, loptu su u nogama više imali domaći, ali iz poseda nisu uspeli da kreiraju ozbiljnije prilike pred golom Đulčića. 

Prvo poluvreme je završeno bez golova, možemo reći da su domaći imali dve dobre prilike za vođstvo, ali lopta nije završila u golu Novog Sada.

Od starta drugog dela meča domaći su krenuli dosta ofanzivnije, polako su povećavali pritisak na polovini rivala i stigli su do prednosti ubrzo. Igrao se 58. minut kada je nakon kornera Saša Marković savladao golmana Đulčića, 1:0 za OFK Beograd.

Samo dva minuta kasnije Nikola Mituljkić duplira prednost domaćina, 2:0. 

Trgli su se gosti, zaigrali su nešto bolje i ubrzo su uspeli da prepolove zaostatak. Igrao se 64. minut kada je Luka Kožović pogodio za 2:1.

Otvoren meč u potpunosti viđen je u poslednjih 20 minuta, nova promena rezultata odigrala se u 70. minutu kada je Dejan Georgijević sa 30-tak metara prelepim pogotkom vratio prednost od dva gola na stranu domaćina, 3:1.

Konačan rezultat meča postavio je mladi rezervista Marko Stanković koji je u nadokadni vremena savladao golmana gostiju, 4:1.

OFK Beograd - RFK Novi Sad 1921 4:1 (0:0)

OFK Beograd: Popović, Mimović, Plavšić, Georgijević (od 75' Kaluđerović), Ilić (od 85' Stanković), Marković (od 85' Bajić), Vujadinović, Đermanović, Nikolić, J. Mituljkić (od 75' Ivanović), N. Mituljkić (od 85' Mićić)

RFK Novi Sad: Đulčić, Kožović, Čolić, Rac, Furtula, Serdar (od 59' Rosić), Tedić (od 75' Stajki), Jevremović, Blagojević, Stojanović, Ilić (od 50' Velkovski)

U sledećem kolu u Novi Sad gostuje sastav Tekstilca iz Odžaka, dok ekipa OFK Beograda ide na noge RFK Grafičaru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading