GOLEADA U TREŠNJEVICI: Srećković je čak pet puta tresao mrežu domaćina!

Autor:

Sport

11.09.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Mladosti je slavio sa ubedljivih 7:0.

GOLEADA U TREŠNJEVICI: Srećković je čak pet puta tresao mrežu domaćina!

Foto: FK Trešnjevica Gornja Trešnjevica

U okviru drugog kola Šumadijske lige Sever ekipa Trešnjevice (Gornja Trešnjevica) ugostila je sastav Mladosti iz Jovca, domaćin je u prvom kolu upisao poraz, dok su gosti osvojili sva tri boda.

Furiozan ulazak u meč gostujućeg tima rezultirao je ranim pogotkom u mreži domaćina. Loptu je iz ugla ubacio Dobrosavljević, najbolje se u kaznenom prostoru snašao Jordan Kuzmanović, 1:0 za Mladost.

Na isteku 12. minuta viđena je nova promena rezultata, Kuzmanović je sa preko 50-tak metara spojio sa golom Uroša Nikolića kome nije bilo teško da savlada golmana Šabića, 2:0.

Republika

Foto: FK Mladost Jelenac

Tim iz Jelenca

Samo dva minuta kasnije gosti opet tresu mrežu rivala, nakon kornera pred golom tima iz Jelenca, brz kontranapad gostiju završio je pogotkom u mreži Dušan Srećković, 3:0. Isti igrač je do kraja poluvremena još dva puta zatresao mrežu rivala za konačnih 5:0 posle prvih 45 minuta. 

U drugi deo meča gosti su ušli malo opreznije, uz izmenjenu postavku na terenu, na isteku sat vremena igre izvršene su i promene u redovima Mladosti kako bi se odmorili nosioci igre.

Srećković je u poslednjih 15 minuta meča dva puta slao loptu u mrežu rivala, za konačnih 7:0.

Trešnjevica - Mladost (Jelenac) 0:7 (0:5)

Trešnjevica: Šabić, Damnjanović, Krstić, Marković, Mijailović, Milošević, Vuković, Andrić, Zarić, Kulundžić, Nikolić

Mladost: Glišić, Vasilić (od 46' Milovanović), Radivojević, T. Jovanović, Kuzmanović, Dobrosavljević (od 60' M. Jovanović), Kuzmanović (od 60' Pantić), Janković, Ilić, Srećković, NIkolić (od 60' Spasić) 

U sledećem kolu Mladost dočekuje BSK (Belosavci), dok sastav Trešnjevice ide na noge Budućnosti iz Blznave.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading